Hannibal Mejbri

Her kan man lage individuelle tråder for spillere og ledere i klubben.
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 3092
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 4919
Liker mottatt: 6566

Hannibal Mejbri
Image

Fakta
Midtbane (sentralt)
Fullt navn: Hannibal Mejbri
Født: 21. januar 2003, i Ivry-sur-Seine, Frankrike
Nasjonalitet: Frankrike
Høyde: 182 cm
United-akademiet: 11. august 2019
Debut: -
Landskamper/mål: Frankrike U16/U17

Profiler: manutd.com (som vanlig elendig dekning) Transfermarkt.com Wikipedia
Utrolig nok ikke profil av ham på united.no, men sjekk Hvem er Hannibal Mejbri? og Har ferdighetene som skal til

Bakgrunn
Et supertalent, kan ikke si annet. Etter trøbbel i Monaco ønsket familien og Mejbri seg bort, og alle storklubbene i Europa lå langflate etter ham. United betalte 10 mill EUR, en ganske hinsides sum for en da 16 år gammel gutt -- men det sier noe om hvor ettertraktet han var. Et slepent sentral midtbane-talent. God teknikk, og "flyter" på banen med ballen i beina, med godt blikk for spillet. Er også en hardhaus på banen, men har en tendens til å overspille/filme.

Naturligvis knytter det seg meget store forventninger til ham i United-hierarkiet, og muligens får han sin debut på førstelaget neste sesong. Er fortsatt ung nok til å spille på U18-laget neste sesong, men har i realiteten blitt flyttet opp på reserve/U23-laget allerede denne sesongen (men spiller kanskje FA Youth Cup neste sesong også). Sannsynligvis 2-3 sesonger før vi kan forvente veldig mye av ham i førstelagssammenheng, men vil tro det er en kandidat for "fast-tracking", altså at han går direkte opp uten veien om lån.
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 15218
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 25336
Liker mottatt: 21541

Ja, håper virkelig han utvikler seg videre, etter en god start har jeg lest litt om at det har gått litt tråere, men han er vel fortsatt det største talentet i U-avdelingen.
LUHG!
User avatar

offside
Posts: 1325
Joined: 25 Feb 2019, 20:55
Liker gitt: 595
Liker mottatt: 1347

10 mill euro for en 16 åring, det er mye.

Tenker litt på Martin Ødegård også, real betalte vel litt for han de også. Men veien til førstelagspill må vel være utlån til noen europeiske klubber?
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 3092
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 4919
Liker mottatt: 6566

offside wrote: 15 Jul 2020, 11:23 10 mill euro for en 16 åring, det er mye.

Tenker litt på Martin Ødegård også, real betalte vel litt for han de også. Men veien til førstelagspill må vel være utlån til noen europeiske klubber?
Veldig uvanlig sum for en unggutt ja. Husker ikke hva Ødegård gikk for, men noe lignende kanskje (men så hadde han spilt førstelagsfotball og vist seg fram, selv om det var på "dårlig" nivå).

Vanskelig å slå gjennom på sentral midtbane for en ung spiller, feil blir straffet så hardt (se på Pogba i det siste, 3 brainfarts på 2 kamper). Hadde trodd James Garner fikk flere kamper i år, men han har nesten ikke spilt. Derfor er det godt mulig Mejbri må gå veien om lån. Det kommer veldig an på hvordan han utvikler seg de neste 1-2 sesongene, og hva slags situasjon det er på Uniteds midtbane da.

Samtidig skal det sies, at hvis vi blir knallgode igjen og stort sett kjører over lag slik som i SAFs glansdager, så er det enklere å gi et stortalent en del kamper enn akkurat nå, når vi egentlig trenger første-11eren for å vinne. Mejbri er såpass talentfull at jeg tror United har "fast-tracking" i tankene, men det kommer an på Mejbri selv og hvordan han utvikler seg.

Av og til ser man spillere som bare "har noe" ved seg, en X-faktor, noe litt udefinerbart. Ronaldo hadde det selv om han ikke alltid gjorde de rette valgene. Greenwood har det. Ravel Morrison hadde det. Og jeg synes Hannibal Mejbri har det. MEN, det er kjempetidlig i karrieren hans, og mye kan skje. Tipper han får sin debut neste sesong (5-10 minutters innhopp). Gjør han det bra, kan det bli flere. Han må utvikle seg mer fysisk også før vi kan forvente særlig mye førstelagsspill, men talentet er der til å slå gjennom for United, det er jeg helt sikker på :)


Edit: Ifølge Wikipedia:
On 21 January 2015, Real Madrid reached an agreement to sign Ødegaard from Strømsgodset,[32] for a fee reported by Spanish media as around €3 million.[26] Norwegian media reported, however, that the fee was 35 million kroner (approximately €4 million), which could rise to 70–75 million kroner (approximately €8–8.5 million) on certain conditions.
Selv om alt slår inn (noe er vel av typen Ballor d'Or vinner) så er i så fall Mejbri dyrere, vertfall hvis United betalte €10 mill "up front". Veldig høye summer for begge to, men så er de også helt uvanlige talenter. Kult at en av dem (pluss Haaland nå) er norske :love:
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 3092
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 4919
Liker mottatt: 6566

Kom over et innlegg av Mr MUJAC, som ser ganske så balansert ut om Mejbri.
I think Mejbri is a very talented midfielder and with the right development could easily make it in the first team at some point in the future.

Going forward he looks brilliant and on many occasions is thinking ahead of most other players on the pitch.

I think there is a lot of hype by some posters on here that this alone should be the reason why he a) should be considered the first team b) will get minutes this season.

Both are possible.

On the other side, a few posters have pointed out his deficiencies. He gets caught on the ball quite a bit (happened last season too but you don't get punished at that level) and his temperament is very suspect. He doesn't track back when he loses the ball, will sulk and throw his arms around arguing with refs and he gets booked nearly every game. If he doesn't develop these areas (which I think he will with time), he will not be good enough to make it in our first team.

So I think the talent is there but the hype is over the top.

As always it will be interesting to watch how he progresses this season.
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 15218
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 25336
Liker mottatt: 21541

Ja, fin post av Mr. Mujac, har lest mye av det samme her og der. Det er også enkelte som ikke har troen på Mejbri, om det er i United-systemet eller blant fans som følger de yngre tett er jeg usikker på.
LUHG!
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 3092
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 4919
Liker mottatt: 6566

Blodfink wrote: 29 Sep 2020, 17:36 Ja, fin post av Mr. Mujac, har lest mye av det samme her og der. Det er også enkelte som ikke har troen på Mejbri, om det er i United-systemet eller blant fans som følger de yngre tett er jeg usikker på.
Blir bare litt "educated guessing", men jeg vil tro at både de som er sportslige ansvarlige i klubben og de av supporterne som følger akademi-lagene tett, har meget god tro på Mejbri. Men samtidig vet de at han ikke er klar for førstelaget per nå, og trenger mer utvikling. Potensialet er der, det er klart, men han er sikkert ikke helt klar enda. Ikke alle kan gå opp på det nivået (det er himmelvid forskjell mellom U23/reservelaget og PL) og ta det så lett som Greenwood. Og selv med han så var Solskjær forsiktig i starten, og introduserte han sakte men sikkert. Noen innbytter her og der. Til slutt gjorde han det så bra at han ikke kunne droppes til benken. Det er kanskje noe lignende vi kan se for oss med Mejbri, men ikke slett enda.

Mange andre spennende talenter på de lagene også nå, og jeg synes klubben har gjort en fantastisk jobb med rekruttering av utenlandske talenter, og også flere veldig gode engelske. Fint å få McNeill tilbake etter at han stakk av til feil side av byen for en del år siden, og Hugill har også gjort det veldig sterkt i de første kampene.

Håper framtiden er lys :)
(bare vi blir kvitt blyloddet av amerikanske merke)
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 15218
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 25336
Liker mottatt: 21541

Ja, man drømmer om en ny "Class of `92". Hadde gjort seg å fått opp et halvt lag med unge sultne spillere fulle av energi og arbeidslyst.
post liked by: Pangaea
LUHG!
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 3092
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 4919
Liker mottatt: 6566

Mange har sikkert fått med seg "Class of 2020" artikkelserien allerede, men her er artikkelen om Hannibal Mejbri.
https://www.united.no/nyhetsarkiv/derfo ... istjernen/

Veldig kort fortalt: Et stort talent som fortsatt har en del utvikling igjen før han er aktuell for førstelaget.
User avatar

The Rock
Posts: 87
Joined: 07 Nov 2020, 10:26
Liker gitt: 15
Liker mottatt: 5

Tror folk må roe seg litt ned på denne "drømmen" om at man får opp flere unge fra u laget vært eneste år.
Ta under Fergie. Bortsett fra class of 92 så var det meget sjelden og få som kom opp.
Denne Mejbri er det ingenting som sier at han kommer til å bli en stjerne. Har sett et par kamper av han og synes ikke han hadde noe i det hele tatt som vil si at han kan bli en som kan bidra med noe på vårt a lag.

Hvis folk tror at veien til toppen er å få frem u spillere hvert år uten å kjøpe gode spillere hvert år så kan vi sitte her til vi blir gamle og grå uten noen titler og pokaler på evigheter.

Om vi får opp en spiller fra u laget annenhver sesong så burde vi være mere enn fornøyde.
Å tro vi skal få opp 2-3 hver eneste sesong er som å tro på nissen.
User avatar

Elkey
Posts: 1259
Joined: 08 Aug 2018, 21:19
Liker gitt: 301
Liker mottatt: 299

Mye talent på U-lagene imo. Hannibal er ung og spiller på U23-nivå, der aldersforskjellen betyr store nivåforskjeller. Liverpool u23 banket united u23 tidligere i høst, men nesten alle deres spillere var 20+, mens United stilte med en gjeng bestående av 17-19-åringer.
post liked by: Pink Final

Alf banan
Posts: 377
Joined: 17 Apr 2020, 12:43
Liker gitt: 39
Liker mottatt: 807

The Rock wrote: 04 Dec 2020, 09:17 Tror folk må roe seg litt ned på denne "drømmen" om at man får opp flere unge fra u laget vært eneste år.
Ta under Fergie. Bortsett fra class of 92 så var det meget sjelden og få som kom opp.
Denne Mejbri er det ingenting som sier at han kommer til å bli en stjerne. Har sett et par kamper av han og synes ikke han hadde noe i det hele tatt som vil si at han kan bli en som kan bidra med noe på vårt a lag.

Hvis folk tror at veien til toppen er å få frem u spillere hvert år uten å kjøpe gode spillere hvert år så kan vi sitte her til vi blir gamle og grå uten noen titler og pokaler på evigheter.

Om vi får opp en spiller fra u laget annenhver sesong så burde vi være mere enn fornøyde.
Å tro vi skal få opp 2-3 hver eneste sesong er som å tro på nissen.
Godt gjort å forutse fremtiden til en spiller etter å ha sett 2 kamper av ham. 👏
Dagens. 😄😄
User avatar

The Rock
Posts: 87
Joined: 07 Nov 2020, 10:26
Liker gitt: 15
Liker mottatt: 5

Alf banan wrote: 04 Dec 2020, 10:35
The Rock wrote: 04 Dec 2020, 09:17 Tror folk må roe seg litt ned på denne "drømmen" om at man får opp flere unge fra u laget vært eneste år.
Ta under Fergie. Bortsett fra class of 92 så var det meget sjelden og få som kom opp.
Denne Mejbri er det ingenting som sier at han kommer til å bli en stjerne. Har sett et par kamper av han og synes ikke han hadde noe i det hele tatt som vil si at han kan bli en som kan bidra med noe på vårt a lag.

Hvis folk tror at veien til toppen er å få frem u spillere hvert år uten å kjøpe gode spillere hvert år så kan vi sitte her til vi blir gamle og grå uten noen titler og pokaler på evigheter.

Om vi får opp en spiller fra u laget annenhver sesong så burde vi være mere enn fornøyde.
Å tro vi skal få opp 2-3 hver eneste sesong er som å tro på nissen.
Godt gjort å forutse fremtiden til en spiller etter å ha sett 2 kamper av ham. 👏
Dagens. 😄😄
Eeeeh. Heter du Alf du da? Hvorfor Banan? Banan kan tolkes som rasistisk! Synes ikke du burde få kalle deg banan da det kan støte folk!

Haha dagens? Vel hvis du har litt kunnskap og peiling på fotball så trenger man ikke lang tid på å se om en spiller har noe ved seg som sier at han kan bli god.
Men dessverre ikke alle som har like mye peil.

Alf banan
Posts: 377
Joined: 17 Apr 2020, 12:43
Liker gitt: 39
Liker mottatt: 807

The Rock wrote: 04 Dec 2020, 10:58
Alf banan wrote: 04 Dec 2020, 10:35 Godt gjort å forutse fremtiden til en spiller etter å ha sett 2 kamper av ham. 👏
Dagens. 😄😄
Eeeeh. Heter du Alf du da? Hvorfor Banan? Banan kan tolkes som rasistisk! Synes ikke du burde få kalle deg banan da det kan støte folk!

Haha dagens? Vel hvis du har litt kunnskap og peiling på fotball så trenger man ikke lang tid på å se om en spiller har noe ved seg som sier at han kan bli god.
Men dessverre ikke alle som har like mye peil.
Ja jeg heter Alf. Er det rart? Du får skylde på mine foreldre. Er vel da de som er rare som kalte meg Alf.
Hvorfor er banan rasistisk? Er det rasistisk å gå på kiwi å kjøpe en banan? Er det rasistisk at butikker selger bananer? Burde alle butikker i Norge endre navnet på bananen?
Men nok om det tullet der du prøver å komme med. Diskutere fotball er bedre.

Ja jeg syns det er utrolig spesielt at man kan forutse hvor god en ung spiller blir etter å ha sett ham i 2 kamper. I så fall burde du helt klart jobbe som talentspeider, for da har du et talent som mange andre ikke har. Notmalt speider man på spillere over flere måneder og år, men med deg så sparer jo klubbene mye tid og utgifter.
User avatar

The Rock
Posts: 87
Joined: 07 Nov 2020, 10:26
Liker gitt: 15
Liker mottatt: 5

Alle vet at du ikke heter Alf.

Å er ikke Alf jeg sa kunne være rasistisk. Det var banan.

Alf er like lite rasistisk som mitt navn Thomas er.

Ja diskuter fortball på en saklig måte du. Noe du ikke gjør. Bortsett fra å prøve latterligjøre det jeg sier.

Kos deg videre du!
Post Reply