Fantasy Premier League 18/19

PC eller konsoll? Brettspill eller andre type spill diskuteres her
Post Reply
User avatar

Topic author
Lingard
Moderator
Posts: 2744
Joined: 30 Jan 2019, 03:49
Liker gitt: 226
Liker mottatt: 2918

Godt over halvveis, men aldri for sent med en FPL-tråd.

Noen som ligger godt an denne sesongen?

Jeg for min del har en dårlig sesong. Ikke at jeg er noen kjempespiller, men jeg følger mye med og hadde derfor som målsetning om å komme blant top 10k denne sesongen. Jeg fikk en ålreit start, men ble tidlig hektet av.. da det har gått nedover helt siden oktober. Hvis jeg planlegger godt i tiden fremover, så kan jeg sikkert klatre litt.. men etter at Aguero gikk amok mot Arsenal (og fortsatt har 1 kamp igjen denne GW) så har jeg falt ned til rundt 100k.

Ting jeg angrer på så langt:
- Aldri tatt inn Doherty.
- Satt med Alonso ALT for lenge.
- Tok ut Wilson alt for tidlig.
- Tok ut Salah i desember. Han svarte med målpoeng i hver bidige kamp, så jeg tok han inn igjen i januar. Burde heller bare cappet Salah hver kamp i desember, da hadde tabellplasseringen min vært mye bedre.

Det skal sies at jeg vanligvis går inn med litt penger i flere venneligaer, men i år er jeg kun med i en pengeliga, så ingen krise at det går dårlig denne sesongen. :football: :|
User avatar

Harry Greaves
Posts: 379
Joined: 30 Jul 2018, 09:49
Liker gitt: 22
Liker mottatt: 511

Synes alt annet enn draften er direkte kjedelig. Bestemte meg før runde 24 for å prøve å gjøre noe med det, ved å bruke wildcardet og drite i Hazard og Salah. Problematisk når man jubler over 85 poeng, og det viser seg at snittet på verdensbasis er 75. Skal man vinne så må man A) treffe fra dag 1 eller B) kjøre et litt annerledes lag. Jeg hentet f.eks inn Kevin de Bruyne, han begynner å se frisk ut og burde scoret minst ett mot Arsenal.

Men draften, det er fine saker, det. Der kan ingen i venneligaen ha de samme spillerne og det er ingen chips involvert.
Post Reply