[PL] Manchester United - Brighton (10.11.2019 kl 15:00)

Manchester Uniteds kamper diskuteres her.
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 14250
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 22217
Liker mottatt: 18071

pixma wrote: 10 Nov 2019, 16:51 En dag så sitter det for Ras
Håper det, men han stresser og maser alt for mye foran mål, må roe seg ned, håper det kommer med alderen ja...
LUHG!
User avatar

Lingard
Moderator
Posts: 2728
Joined: 30 Jan 2019, 03:49
Liker gitt: 226
Liker mottatt: 2857

Kjedelig av nullen sprakk, men det lå litt i lufta etter at vi slet på dødballer imot også før pause. Men for noen angrepsvåpen vi har i James, Rashford og Martial! :love: Bare synd Rashford sliter litt foran kassa.

Maguire god i forsvaret og Fred og McTominay meget bra på midtbanen. Moro! Kjedelig at McTominay fikk det overtråkket på slutten der, men jeg regner med det går seg til i løpet av landslagspausen.

Og Brandon Williams! Herlig spiller.. som nesten havnet på scoringslista også.
User avatar

messilingard
Moderator
Posts: 4326
Joined: 10 Aug 2018, 14:32
Liker gitt: 2715
Liker mottatt: 8987

Blodfink wrote: 10 Nov 2019, 16:55 Måtte jo skje...alvorlig skade i en tynn tropp, bra det er pause da. Men ser jo ikke bra ut...
La oss se om et par dager før vi starter hylekoret! Krysser fingrene i alle fall.

Defensivt ser vi gode ut, bortsett fra dødballer da. McT og Fred spiller fryktelig bra, absolutt Freds beste kamp i United drakt. Telte en unødvendig ballmiss, men skaper såpass at jeg godtar det i dag. BB imo. James, han er årets kjøp. Pereira scoret faktisk, absurd mål. Rash og Martial er så gode når de gidder, Martial med 2 assist. Rashford skal putte 2, helst 3. Men alt i alt så leker han seg til tider, dro frem gode gamle Ronaldinho takter der også, nydelig spiller å se på. Må bare lære seg å putte de enkle sjansene så er han Worldclass.
LoveUnitedHateGlazers
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 14250
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 22217
Liker mottatt: 18071

Jepp, håper skotten kom fra det uten alvorlig skade.

Artig, men ineffektivt i dag. Godt å se at Rashford var helt oppgitt over seg selv.
LUHG!
User avatar

Buchan
Donor
Posts: 2010
Joined: 08 Aug 2018, 21:54
Liker gitt: 7288
Liker mottatt: 4157

I dag var det stort sett bra over hele linja. Deilig at de svarte med en gang etter Brighton sin scoring. Dette hadde vært kjekt med flere mål i en slik kamp. Men skal ikke klage.
User avatar

Ryder
Posts: 4548
Joined: 03 Jun 2019, 09:59
Liker gitt: 2471
Liker mottatt: 10100

Den beste kampen vi har spilt i år, sånn jevnt over? Chelsea var også bra, men da fikk vi godt betalt og var heldige som ikke fikk mål imot. Her har vi kontroll hele veien mot en solid motstander, og skaper masse. Herlig å se at den statiske balltrillingen er borte. Martial har så mye å si, selv om han ikke scorer selv bidrar han så mye til at Rashford og James får brukt sine sterke sider og til at midtbanen får mange flere valg foran seg.

Kyndilfan1
Posts: 406
Joined: 20 Apr 2019, 13:24
Liker mottatt: 3

Så kun de sidste 35 min. Men det var da en dejlig 2. halvleg. Brighton havde en lille mulighed, som jeg synes var offside lige inden de scorede, mens United havde 4-5 kæmpechancer. Så hvis United havde vundet 8-2 så havde det vel ikke været ufortjent. Og det er kun baseret på de sidste 35 min.

Og så må jeg rose Fred for det jeg så i dag. Han gjorde det virkeligt fremragende. Den aflevering til Martial, der senere gav Rashfords mål, er rent porno.

Og det kan da godt være, at modstanderne ikke har været de stærkeste siden Liverpool-kampen, men bortset fra Bournemouth-kampen så har det faktisk været overbevisende og godt United spil i de sidste uger. Så er spørgsmålet om ikke OGS er begyndt at få tingene til at fungere. Og havde United været mere kyniske og ligeså effektive som modstanderne så havde United været nr. 2 og muligvis med den næstbedste eller tredjebedste målscore.
User avatar

Torquemada
Posts: 1343
Joined: 23 Dec 2018, 13:24
Liker gitt: 345
Liker mottatt: 1577

Feiende flott kamp, men målet imot var litt unødvendig. De får et mål på corner, mens United fremdeles ser helt hjelpeløs ut på cornere. Der må det tas grep.

Fred sin beste kamp til nå. Håper framgangen fortsetter.

Williams er en herlig spiller. Rett i duell etter det gule kortet som om ingen ting hadde skjedd. Viser at gutten er tøff. Hadde vært helt konge om han hadde satt muligheten sin.

Martial var også god. To assist , og det burde kanskje vært en til. I stedet for å sende ball til Lingard så fyrer han av selv. Deilig år Rash og Martial ser ut til å få bedre og bedre samspill.

James er en konstant trussel , og motstander er nødt til å være fokusert. Det gir mer rom på motsatt og bedre arbeidsforhold til Rash.

Synes dette laget begynner å se bedre og bedre ut. Men et skikkelig skår i gleden det med McTominay, det trengte vi ikke nå.
User avatar

Harry Greaves
Posts: 371
Joined: 30 Jul 2018, 09:49
Liker gitt: 21
Liker mottatt: 472

Må si at jeg er mer og mer imponert over Fred. Synes han har vært Uniteds beste i flere kamper denne sesongen, og i går var han rett og slett enorm.

Han er sannsynligvis pr nu Solskjærs fremste alibi for å spille 4-2-3-1, fordi han klarer å binde angrep og forsvar på en måte jeg må innrømme at jeg ikke trodde at han skulle evne som sittende midtbanespiller. McTominay er en fin spiller, for all del, men Fred har et langt større potensiale som spiller, og vil bli mye viktigere for laget de neste årene. Han minner meg egentlig veldig om en av de beste midtbanespillerne jeg har sett i PL de siste ti årene, Moussa Dembele.

Det er mye å plukke på fortsatt, som at Pereira er altfor dårlig på dette nivået, og at Lindeløf bør ut av laget til fordel for Tuanzebe. Jeg synes også United mangler litt sting i angrepet sitt (James er god men han blir aldri en Sterling/Mané). McTominay er også bare en rotasjonsspiller etter mitt syn.

Men dette er et lag som i det minste ser ut til å ha satt seg litt. Og det er et lag jeg faktisk har litt troen på. Jeg har vært veldig kritisk til OGS, og det er jeg fortsatt, men jeg ser mye av det samme nå som jeg så i Louis Van Gaal de siste månedene han var sjef: en manager som bygger for fremtiden, og som tør å skape en klar profil i spillerstallen sin (unge, energiske spillere). Etter noen seige år med JM så begynner jeg faktisk å komme tilbake til LVG-optimismen og det må jo bare være positivt. :thumb_up:
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 14250
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 22217
Liker mottatt: 18071

Harry Greaves wrote: 11 Nov 2019, 13:17 Må si at jeg er mer og mer imponert over Fred. Synes han har vært Uniteds beste i flere kamper denne sesongen, og i går var han rett og slett enorm.
Han begynner å ligne en tilvekst nå ja. Gledelig.
Harry Greaves wrote: 11 Nov 2019, 13:17 Han er sannsynligvis pr nu Solskjærs fremste alibi for å spille 4-2-3-1, fordi han klarer å binde angrep og forsvar på en måte jeg må innrømme at jeg ikke trodde at han skulle evne som sittende midtbanespiller.
Støttes.
Harry Greaves wrote: 11 Nov 2019, 13:17 Det er mye å plukke på fortsatt, som at Pereira er altfor dårlig på dette nivået, og at Lindeløf bør ut av laget til fordel for Tuanzebe. Jeg synes også United mangler litt sting i angrepet sitt (James er god men han blir aldri en Sterling/Mané). McTominay er også bare en rotasjonsspiller etter mitt syn.
Pogba tar plassen til Pereira er mitt tips eller mer håp kanskje, om Pogba da spiller mer for oss...

Om vi skal holde oss til 4-2-3-1 så bør McT og Fred få beholde plassene og så kan Pogba få prøve tier-rolla.

Pereira er ikke god nok i mine øyne heller, selv om han funker ok til tider.

Støtter også forslaget ditt om Tuanzebe, akkurat som Williams har kommet inn, sånn bør Tuanzebe komme inn også, forskjellen er jo at Williams har fått muligheten pga skaden til Shaw, Tuanz. er selv skadet. Han hadde vel ellers spilt når Lindelöf har hatt skadeopphold.
Harry Greaves wrote: 11 Nov 2019, 13:17 Jeg synes også United mangler litt sting i angrepet sitt (James er god men han blir aldri en Sterling/Mané)
Her er det for tidlig å konkludere synes jeg, James kan bli meget god, og like god som de du nevner, det får tiden vise tenker jeg.
Harry Greaves wrote: 11 Nov 2019, 13:17 men jeg ser mye av det samme nå som jeg så i Louis Van Gaal de siste månedene han var sjef: en manager som bygger for fremtiden, og som tør å skape en klar profil i spillerstallen sin (unge, energiske spillere). Etter noen seige år med JM så begynner jeg faktisk å komme tilbake til LVG-optimismen og det må jo bare være positivt.
Ikke ofte å lese noe positivt om LvG, jeg mener det var feil å sparke ham, spesielt når jeg så hva som kom i stedet...LvG fikk for kort tid imo...

Ellers er jeg mindre kritisk til McTominay enn deg muligens. Om han tar noen steg til og blir stabil så har jeg tillit til ham- som en som går foran og virkelig VIL vinne.
LUHG!

Kyndilfan1
Posts: 406
Joined: 20 Apr 2019, 13:24
Liker mottatt: 3

Jeg er ikke så imponeret af Fred. Han var fremragende af hvad jeg så i går. Men ellers synes jeg ikke han har været så god som flere har ment på det sidste. Der har været klare forbedringer, men langt fra godt nok.

Og der skal mange flere kampe på dette niveau før jeg synes, at han burde have en fremtid i klubben.
User avatar

Blodfink
Donor
Posts: 14250
Joined: 11 Aug 2018, 11:57
Liker gitt: 22217
Liker mottatt: 18071

Kyndilfan1 wrote: 11 Nov 2019, 17:13 Og der skal mange flere kampe på dette niveau før jeg synes, at han burde have en fremtid i klubben.
Ja, han må produsere og bidra over tid. Men har i grunn ikke fått spille regelmessig før Pogba ble langtidsskadet. Jeg tror han kommer til å overbevise oss. Eller er det bare håp jeg har, hehe.

Men man ser det er fotball i fyren nå om dagen i alle fall.
LUHG!
User avatar

Ryder
Posts: 4548
Joined: 03 Jun 2019, 09:59
Liker gitt: 2471
Liker mottatt: 10100

Fred er åpenbart en type som trenger tillit og spilletid. Vi så det i fjor også, han ble bedre for hver kamp han spilte, men responderte deretter dårlig på å bli satt ut av laget. Om det er en mental greie som har hindret ham fra å spille opp mot sitt beste, vil vi forhåpentligvis se ham stabilisere seg på et høyere nivå nå.

Det er ikke sikkert James blir noen "ny Sterling", om man i det legger en allround-angriper som er knallgod i de fleste offensive faser av spillet. Men den voldsomme utviklingen han har hatt så langt, tyder på at han kan bli mer for oss en en løpsmaskin vi bare kan sette inn når motstanderen presser oss og vi har kontringsrom. Det viktigste er jo at han vokser inn i en rolle som passer OSS og måten vi spiller på. Fortsatt er han først og fremst et kontringsvåpen, men synes han viser ting som gjør at han også kan være nyttig i et annet kampbilde.

Og ja, ok kamp på søndag til tross, Pereira er den første som må skiftes ut dersom vi skal klatre på tabellen. Han har god innstilling, er en iherdig og god førsteforsvarer (mistenker at det er hovedgrunnen til at han spiller), men tar altfor mange dårlige valg med ball. Han er kanskje brasilianer i navnet og utseendet, men han spiller som en helt grei erkebritisk championship-sliter. Håper OGS har guts til å prøve Pogba i den rollen når han kommer tilbake. Nå har McT og Fred satt seg som en solid duo, de tar seg også godt av de defensive oppgavene. Håper de får fortsette, så får Pogba være krydderet. Mener uansett at Pogba er en slik spillertype, og ikke den som nødvendigvis "styrer" spillet. Når Pogba skal være dirigent, sinker han spillet for ofte, mens McT for eksempel er en tempodriver.

LVG? Nei takk. Han hadde en del bra for seg, hadde tro på unge spillere blant annet. Men den spillestilen der, altså... har ALDRI kjedet meg så voldsomt under United-kamper som i den perioden, seier eller tap. Vet at det er delte meninger og smak og behag rundt spillestiler, men slik ekstremt ballbesittende gåfotball fikk meg til å gå på veggen. Det verste en kan si om årets lag, er at vi til tider har sett ut slik vi gjorde under LVG. Side til side, bakover, side til side, bakover, side til side...zzzzz...
User avatar

Harry Greaves
Posts: 371
Joined: 30 Jul 2018, 09:49
Liker gitt: 21
Liker mottatt: 472

Ryder wrote: 12 Nov 2019, 09:52 LVG? Nei takk. Han hadde en del bra for seg, hadde tro på unge spillere blant annet. Men den spillestilen der, altså... har ALDRI kjedet meg så voldsomt under United-kamper som i den perioden, seier eller tap. Vet at det er delte meninger og smak og behag rundt spillestiler, men slik ekstremt ballbesittende gåfotball fikk meg til å gå på veggen. Det verste en kan si om årets lag, er at vi til tider har sett ut slik vi gjorde under LVG. Side til side, bakover, side til side, bakover, side til side...zzzzz...
Tror du misforsto meg.

Jeg var heller ingen tilhenger av fotballen som ble spilt under LvG, men jeg elsket måten han bygde lag på, ved å være kompromissløs overfor de som ikke leverte, og å gi sjansen til de unge spillerne som fortjente den. Våren 2016 var den mest spennende jeg har hatt som United-fan siden SAF, selv om ikke alt gikk like bra.
Håper OGS har guts til å prøve Pogba i den rollen når han kommer tilbake. Nå har McT og Fred satt seg som en solid duo, de tar seg også godt av de defensive oppgavene. Håper de får fortsette, så får Pogba være krydderet. Mener uansett at Pogba er en slik spillertype, og ikke den som nødvendigvis "styrer" spillet. Når Pogba skal være dirigent, sinker han spillet for ofte, mens McT for eksempel er en tempodriver.
Jeg er mer og mer klar på at Pogba bør selges. Det er rett og slett fordi jeg mener at markedsverdien hans er høyere enn den totale verdien han tilfører laget. Jeg tror en Maddison/Alli/Eriksen kan tilføre laget like mye i en 10errolle som Pogba kan, og jeg tror vi har behov for en annen spillertype lengre bak i banen (som du også sier). Pogba er nok vår beste spiller, men slik vi spiller, og slik vi har spilt helt siden han kom tilbake til England, så ser det ut til at vi vil slite med å få mer enn 80% av maksnivået ut av han. Det ville vært en vinn-vinn-situasjon for spiller og klubb dersom Real Madrid hentet han for over 100 millioner pund.
Det er ikke sikkert James blir noen "ny Sterling", om man i det legger en allround-angriper som er knallgod i de fleste offensive faser av spillet. Men den voldsomme utviklingen han har hatt så langt, tyder på at han kan bli mer for oss en en løpsmaskin vi bare kan sette inn når motstanderen presser oss og vi har kontringsrom. Det viktigste er jo at han vokser inn i en rolle som passer OSS og måten vi spiller på. Fortsatt er han først og fremst et kontringsvåpen, men synes han viser ting som gjør at han også kan være nyttig i et annet kampbilde.
James har vært positiv ja, ingen tvil om det. Er også overrasket over innleggsfoten hans! Absolutt en positiv tilvekst, men poenget mitt var at vi nok fortsatt behøver litt x-faktor der oppe, for å supplere både James, Rashford og Martial.
User avatar

Ryder
Posts: 4548
Joined: 03 Jun 2019, 09:59
Liker gitt: 2471
Liker mottatt: 10100

Harry Greaves wrote: 12 Nov 2019, 10:25 Jeg er mer og mer klar på at Pogba bør selges. Det er rett og slett fordi jeg mener at markedsverdien hans er høyere enn den totale verdien han tilfører laget. Jeg tror en Maddison/Alli/Eriksen kan tilføre laget like mye i en 10errolle som Pogba kan, og jeg tror vi har behov for en annen spillertype lengre bak i banen (som du også sier). Pogba er nok vår beste spiller, men slik vi spiller, og slik vi har spilt helt siden han kom tilbake til England, så ser det ut til at vi vil slite med å få mer enn 80% av maksnivået ut av han. Det ville vært en vinn-vinn-situasjon for spiller og klubb dersom Real Madrid hentet han for over 100 millioner pund.
Nå tror jeg han går til sommeren enten vi vil eller ikke, samtidig har du antagelig rett. Vi har ikke fått det beste ut av ham, og sannsynligvis vil vi slite med å gjøre det også framover.
Pogba mangler liksom den mentale tøffheten og fandenivoldskheten som kunne forhindret at når han er dårlig så er han dritdårlig. Han takler ikke motgang på egne eller lagets vegne godt, og det kommer han neppe til å vokse av seg nå. Han har på en måte ikke noe trygt, funksjonelt grunnspill å falle tilbake på, om det gir mening. Litt derfor jeg tror han passer bedre i en litt mer fri rolle der han ikke "ødelegger" like mye om han ikke er 100 prosent påskrudd.
Men som du sier er det fullt mulig å finne en erstatter som kanskje kler laget enda bedre, selv om jeg frykter at vi ikke er i posisjon til å hente hvem som helst.

James har vært positiv ja, ingen tvil om det. Er også overrasket over innleggsfoten hans! Absolutt en positiv tilvekst, men poenget mitt var at vi nok fortsatt behøver litt x-faktor der oppe, for å supplere både James, Rashford og Martial.
Tja, kanskje. Men tenker kanskje at den først og fremst mangler et hakk lenger bak på banen. Ble imponert over Martials linkup-play mot Brighton. Vel å merke dersom Martial og Rashford fortsetter oppturen, noe som ikke er garantert.
Post Reply