Derby

Diskusjon rundt spesifikke klubber. Engelske og internasjonale.
PS: Alt om United i eget forum
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 2676
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 3806
Liker mottatt: 4789

Bare noen uker senere, men det har vel begynt å utkrystallisere seg at Derbys umulig oppgave blir nettopp det: umulig. Derby tapte en jevn kamp 0-1 i dag. Riktignok snudde kampen til Reading også, og de tapte 1-2 til slutt, men de har gjort det bra i det siste, og åpnet opp et rom på 8 poeng ned til Derby. Per nå er det Reading (pluss Barnsley) som Derby må komme seg forbi. Cardiff på neste plass igjen er på 36 poeng, 15 poeng foran. DET skjer ikke :D

Selvsagt vært en stor oppoverbakke hele sesongen, og selv om det blir nedrykk så har Rooney og (ung)gutta der gjort en fantastisk jobb i håpløse arbeidsforhold. Men nå trenger de noen seire på rad tror jeg, for å kneppe inn litt på forspranget, slik at de har et reelt håp de siste 12 kampene. Som Ferguson brukte å si når vi ledet ligaen, på et eller annet tidspunkt går de andre lagene tomt for kamper. 8 poeng opp på 12 kamper igjen er ikke umulig, men det begynner å bli meget tøft når man må ta inn nesten ett poeng per kamp. Både Reading og Barnsley har altså vunnet en del i det siste også, så står ikke akkurat stille på poengsummer heller.

Jaja, det har vært spennende å holde et øye med dem denne sesongen. Alltid morsomt med slike historier. En slags versjon av cupbomber -- men over en hel sesong.
post liked by: Pink Final
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 2676
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 3806
Liker mottatt: 4789

Derby kjempet på lenge i en ekstrem motbakke, men nå er det over. Var egentlig over forrige runde, men nå er det (nesten) 100% sikkert. Peterboro vant, Reading vant, mens Derby skal spille mot den suverene ligalederen Fulham seinere i dag. Før den kampen er de per nå på sisteplass, 12 poeng bak Reading på trygg grunn, med 5 kamper igjen. Null sjanse.

Mon tro om Rooney blir med dem ned og prøver å få dem opp, eller får en annen jobb i Championship eller kanskje til og med PL (noen bruker å ryke på høsten). Han har uansett gjort en helt enestående jobb med Derby denne sesongen. Uten den enorme poengstraffen hadde de vært på trygg grunn med god margin, som i seg selv er helt utrolig med et så svakt lag og uten muligheter til å signere noen (annet enn et par mann gratis). De kan ærlig talt rykke ned enda en gang neste sesong hvis det blir samme opplegget igjen, vertfall hvis Rooney forsvinner.
post liked by: Pink Final

Deleted User 595

Om Burnley og Everton overlever, er vel Rooney fort en kandidat hos begge. Ikke nødvendigvis øverst på lista, men ville ikke sett bort fra at det er mulig.

For øvrig muligens en sterkere kandidat om de rykker ned...
post liked by: Pink Final
User avatar

Pink Final
Manchester; football, music, fashion, industry, history
Posts: 7391
Joined: 03 Aug 2018, 21:11
Liker gitt: 26218
Liker mottatt: 16743

Nærmest en prestasjon at Derby County overlevde som klubb.
De sto i fare for å gå konkurs senest i januar.
Må erkjenne at Wayne Rooney overrasket positivt som manager.
Flott jobb han har gjort med The Rams.
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 2676
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 3806
Liker mottatt: 4789

WOW! Utrolig nok klarte Derby å slå Fulham 2-1. Vilt resultat. Men det er dessverre for sent. 9 poeng opp nå, og 4 kamper igjen. Hadde de bare klart å avgjort noen av alle de uavgjorte kampene, så kunne de kanskje klart det, men nå blir det for tøft. Mistet en haug av spillere i januar også. Uten det hadde det kanskje gått også. Men både Rooney og ikke minst spillerne kan være utrolig stolte av innsatsen de har gjort i år.

Litt andre forhold hos oss kan man si. Ekstremt mye mer midler, mye bedre spillere, mange flere å ta av, men innsatsen er som på et gamlehjem.

Lurer på hva Rooney gjør neste sesong, men det er litt vanskelig å se for seg at han tar turen ned til League One. Men hvem vet. Han ble i Derby når Everton banket på døren, så det kan jo hende. Og McKenna er der (i Ipswich), og sikkert mange andre lovende unge trenere.
post liked by: Pink Final, red

Deleted User 480

Så deler av kampen. Fantastisk kontring av Derby til 1-1. Tempo, presisjon og effektivitet. Tatt rett ut av læreboka. Herlig støtte fra fansen til Wayne Rooney også. Veldig kult å høre sangen hans gjennom kampen! :D
post liked by: red, Pink Final, Pangaea
User avatar

Topic author
Pangaea
Posts: 2676
Joined: 07 Jul 2020, 03:51
Liker gitt: 3806
Liker mottatt: 4789

Hmm, ser fortsatt litt "spøkje" ut :skul:
Image Shit, bildet funker visst ikke, vertfall ikke for meg. Får prøve med en Twatter link i stedet :-|

post liked by: Pink Final
Post Reply