Re: Ryktetråd 2021

498
@PAK Nei. Høres ut som dårlige dealer. Kanskje i bytte med Martial, men Cavani for Coutinho ville vært et skikkelig røverkjøp for Barca!
Kongen av understatements

Re: Ryktetråd 2021

499
Neineinei!
Spilleren med verdens største sprik mellom Youtube-highlights og faktiske prestasjoner. Har fått til null og niks i Barca (og var oppskrytt i Liverpool). Skjønnner godt at de vil kvitte seg med ham, da.

Re: Ryktetråd 2021

502
Så bilde av Marcus Rashford som heading på ryktespalten på United.no. Før jeg gikk inn på saken, tenkte jeg "Marcus skal jo Ingen steder". Og det skal jo ikke, heller. Sannsynligvis.

Synes det er synd hvis Cavani stikker allerede i januar. Han hadde vært verdifull det kommende halvåret.
Kongen av understatements

Re: Ryktetråd 2021

503

The relationship between Maurizio Sarri and Sergej Milinkovic-Savic is at an all-time low. The Serbian may be excluded from the match against Venezia and the farewell to Lazio in the summer seems obvious (and watch out for big offers in January)
Og dermed så begynner nok ryktemølla å gå... Han var jo ryktet til oss veldig mens Mourinho fortsatt var her. Så god at han vil gå inn på de fleste midtbaner.

Re: Ryktetråd 2021

504
red skrev: 21 des 2021, 00:15 Og dermed så begynner nok ryktemølla å gå... Han var jo ryktet til oss veldig mens Mourinho fortsatt var her. Så god at han vil gå inn på de fleste midtbaner.
Jepp! Og skal man tro på ryktene så virker det som Rangnick ønsker å hente en ny midtbanespiller til klubben allerede i januar. Veldig spennende.

Flere blir linket ut, der iblant Lingard, van de Beek, Dalot og ikke minst Cavani.. men per dags dato virker det som at samtlige av disse blir værende. Cavani virket først å være enig med Barcelona, men så kom det rykter om at han ble værende. Og Dalot var visst aktuell for flere klubber, men har fått tillit og med Bissaka på skadelisten blir han en viktig mann fremover. Vet ikke hva ståa er med Lingard og van de Beek, men de skal sikkert begge prøve å fortjene en plass i troppen neste sesong. Jeg tror de begge kan være fine stallspillere i troppen neste sesong, men jeg blir heller ikke veldig overrasket om de begge finner seg nye klubber til sommeren, kanskje spesielt Lingard.

Re: Ryktetråd 2021

505
Glemte å nevne Martial i forrige innlegg, men det ser ut som han forsvinner ut på lån. Det siste jeg leste var Newcastle, jeg håper egentlig, for hans del, at han prøver seg i et annet land.

Kan ellers bare nevne her at det ser ut som Raphinha drar fra Leeds allerede i januar og at Bayern München blir neste stoppested. Ganske ellevill overgang - og visstnok på tilbud til og med.
Egentlig en spiller jeg gjerne kunne tenkt meg i United også, men det er ikke der vi bør bruke pengene med det første. Jeg leste noen rykter for en stund tilbake om at Klopp også var begeistret for spilleren, så tror vi bare skal være glade for at han forlater England og ikke drar til en av rivalene våre.
Svar

Gå tilbake til «Overganger og rykter»