Re: [PL] Chelsea - Manchester United (28-11-21)

16
@Pink Final Takk og takk det same! Eg synest dette er eit knakande interessant emne. Vi har jo tidlegare skrive ein del om supportarkultur på united.no og i supportartråden, men eg synest eit så stort og interessant tema fortener meir spalteplass. Skal prøve å få lagt ut noko om ikkje så lenge.

Re: [PL] Chelsea - Manchester United (28-11-21)

17
Det foregikk jo mange gatekamper mellom Mods og Rockers (folk med skinnklær, som kjørte motorsykler, i kontrast til modsen, som kjørte scooter og gikk med dress o.l.)
Det var blant annet et legendarisk masseslagsmål i Brighton, nede ved piren/stranda der.

Re: [PL] Chelsea - Manchester United (28-11-21)

19
I dag får man vel se om gutta på MU ville ha bort OGS, for vist dem jobber ræva av seg mot Chelsea så er det helt klart at dem har sabotert for sjefen sin i de siste kampene så det blir artig å følge med på, vist dem bare daffer rundt på banen å blir rundspilt så er det tydelig at dem gir fan i det meste. Gleder meg til kamp, har vært helt konge med en seier i dag.

Re: [PL] Chelsea - Manchester United (28-11-21)

21
Enig, det blir for enkelt å si at de har sabotert tidligere dersom de spiller bra nå. Mye psyke inne i bildet, har du mistet troen på det du driver med er det vanskelig å prestere. Kanskje er det bare små taktiske grep som skal til før vi henger bedre sammen, og så sprer tryggheten seg. Kanskje begynner formsvake spillere å finne tilbake til seg selv. Så blir det en positiv spiral i stedet for en negativ. I motsetning til veldig mange andre tror jeg ikke profesjonelle fotballspiller lar seg selv bli pissa på og gjør seg selv til latter bare for å bli kvitt en manager.

Synes det er vanskelig å spå denne kampen. Tror vi kjører safety first, ikke slippe inn vårt sedvanlig enkle mål første 10. Så ta mer sjanser etter hvert.
Tror faktisk vi kommer til å demme opp ganske bra (Chelsea er ikke like spektakulære framover som City/Liverpool på sitt beste), men er veldig usikker på om vi klarer å skape noe særlig framover.
Svar

Gå tilbake til «Kamptråder»

cron