Re: Victor Lindelöf

46
Lindelöf spilte jo def. midtbane i sin ungdom, kan det være at OGS gjør som SAF gjorde med Jones? Får vi se svensken på midtbanen denne sesongen? Antageligvis ikke, men jeg ville jaggu prøvd ham der i 1 match i alle fall.
LUHG!

Re: Victor Lindelöf

47
Jeg har foreslått det samme før. Hadde vært morsomt å se pasningsfoten hans litt lengre opp i banen. Tror han har alle de rette kvalitetene til posisjonen, men vil trenge litt tid på å spille seg inn i det.

Re: Victor Lindelöf

48
Er en veldig stor forskjell på det å spille stopper og defensiv midtbane. Stopperne mottar ballen stort sett rettvendt i motsetting til midtbanespillere som mottar ballen ofte med mann i rygg. Stopperne har også, sammenlignet med midtbanen, markant mer tid før de blir utsatt for press. Det er rett og slett ganske annerledes arbeidsforhold. Lindelöf kunne sikkert fungert som en defensiv midtbanespiller han, men jeg tviler på at det ville vært noe suksess før han hadde fått tid til å vende seg til andre arbeidsforhold. En annen løsning er selvsagt å spille med en trebackslinje.
Støtt MUST
LoveUnitedHateGlazers

Re: Victor Lindelöf

49
Jepp @messilingard, hard drilling på trening ei stund før han evt. blir kasta ut i det.
Trebackslinje er noe de vurderer vil jeg tro, eventuelt kan både Lindelöf og Varane muligens gå inn på HB om AWB skulle trenge avløsning, siden det drøyer med Trippier. Dalot har jo også vært bra i oppkjøringen i følge rapporter. Tenker at trenerne har flere forskjellige muligheter.
LUHG!

Re: Victor Lindelöf

50
Jeg tenker at hvis Lindelöf skal spille som anker så vil det være en rolle der han veksler mellom å trekke ned og lage trebackslinje (eller for å dekke når Harry eller Varane går fremover) og å ligge mer som et klassisk anker.

Uansett, helt riktig at han må drilles godt i en sånn rolle før ham eventuelt kan spille der i kamp.

Re: Victor Lindelöf

51
Kan Linde vere aktuel som HB? Han har jo tidlegare (før United) spelt både på midten (svært skjeldan) og som HB. Han har jo ein god pasningsfot og det skal vel ikkje vere SÅ vanskeleg å ha like gode offansive kvalitetar som AWB.

Re: Victor Lindelöf

52
Tror kanskje han mangler litt tempoet som må til for å bekle den rollen i Premier League. Som midtstopper kan han kompensere for noe manglende fart ved at han er veldig god på å posisjonere seg riktig. Men som back er ikke dette mulig i samme grad.

Re: Victor Lindelöf

53
red skrev: 15 sep 2021, 00:03 Tror kanskje han mangler litt tempoet som må til for å bekle den rollen i Premier League. Som midtstopper kan han kompensere for noe manglende fart ved at han er veldig god på å posisjonere seg riktig. Men som back er ikke dette mulig i samme grad.
Vel, I følge fartstesten som var posta ein annan stad og som eg fann på ei anna side viser det seg at begge ligg på så og seie same toppfart, rundt 33kmt. Om han då, som det kjem fram, har tempoet (toppfart) inne og me antek at utøvarar på dette nivået har meir eller mindre same stamina vil eg tru han er meir enn kapabel.
Stopparar bruker såvidt eg kan forstå mykje stamina på på positsjoneringar, småduellar og småjusteringar mot angriparane og sidebackar på løp. Som du seier kan ein kompensere for manglande fart med god posisjonering, men det same gjeld også i angrep. Om me også ser for oss at me har ein lynving (anten Sancho eller Rashford/Greenwood) på høgre eller begge flankane vil deira direkte råskap i akselerasjon "kompensere" for det han e.v. skulle mangle.

Re: Victor Lindelöf

54
United prøvde å få inn Trippier, håper de får han inn i januar. Lindelöf kan sikkert gjøre en ok jobb på backen, men Trippier ville klart styrket laget tror jeg. Så kunne AWB og Dalot lært av ham. Dalot hadde vel blitt solgt/lånt ut om Trippier kom i sommer da.
LUHG!
Svar

Gå tilbake til «Spillere og ledere»