Tipping

1
Noen som er aktive med tipping her?
Jeg har ikke noen interesse av det selv, men i det siste har jeg begynt å snuse litt på det proffene kaller Matched Betting. Det er et system hvor man tipper for og imot et resultat (feks at United vinner hos en bookmaker, og at United ikke vinner hos en annen) slik at man går i 0 på bettet, men sitter igjen med velkomstbonusen. Noen som har erfaring?

Tipping

2
Drev litt med Matched Betting før sommeren. Skaffet meg rett over 10k i løpet av noen måneder og da tok jeg meg god tid. Hvis man virkelig kjører på, så skaffer man seg lett enda mer penger.. og det raskt.

Problemet mitt var at pengene ikke strakk til. Først og fremst måtte jeg skrape i sammen 10k til å starte med. (veldig greit med en solid konto til å starte med, minst 10k etter min mening, selv om man fint kan starte med mindre).

Så 1 ting var å sette av 10k til å starte med, men for å få innskuddsbonusen på sidene må du jo også betale minst 1000,- ettersom hvor stor innskuddsbonusen er. Så en tusenlapp her og en tusenlapp der..

Det positive med hele greia er jo at du ikke taper noe av pengene som blir brukt, men for min del strakk ikke pengene helt til.. for istedenfor å ta ut penger underveis så ville jeg jo prøve å bygge opp stacken min slik at jeg kunne gå for de beste velkomstbonusene og dette fikk jeg faktisk ikke gjort.

Og nå for tiden er det jo ikke bare bare å sette inn penger på spillsider heller.
----------------------------------------------------------------------------------------

Skal ikke se bort ifra at jeg prøver meg igjen en annen gang, men for tiden blir det bare Lotto og Viking Lotto.. så får vi se om jeg prøver meg på litt oddsing igjen nå som de store ligaene er i gang igjen. Selv om jeg har gått mer og mer bort fra odds de siste årene mtp på hvor vanskelig det er å gå i pluss over tid. Men følger diverse twitterbrukere som gir ut mange gode tips.. der spesielt 1 fyr er helt ekstrem.

3
Kan jo oppdatere litt på hvordan det har gått med dette prosjektet mitt.
Har til sammen tjent 13,000kr på ca 3 uker. Dette har jeg klart å tjene opp ved å sette inn ca 35,000kr på diverse sider. Dvs at jeg nå sitter med 48,000kr til sammen. Må si at jeg synes det er ganske bra, men er enig med [mention]Lingard[/mention] om at det er litt stressende å gjøre stadige innskudd. Selv har jeg klart meg fint pga at størsteparten av mine innskudd er gjort ved å selge Bitcoin, som jeg uansett ville bli kvitt. Derfor har ikke brukskontoen merket noe til dette.
Svar

Gå tilbake til «Chit chat»