Re: Manchester Uniteds neste manager

242
Nytt sterkt resultat for ten Hags Ajax. Fem strake seire i CL-gruppa. Men vi får se.. ifølge ryktene så er Pochettino førstevalget, så det blir spennende å se hvordan hans stjernegalleri gjør det på Emptihad i kveld. Som oss har de faktisk en underveldende midtbane, men et helt vilt trekløver fremst.

Re: Manchester Uniteds neste manager

243
Ser United.no har en oversikt over en del aktuelle vikarer i kveld. Det jeg trekker ut av det, er at Garcia virker å være et godt valg. Laurent Blanc nevnes som en runner up. Jeg synes dog at midt på tabellen i Qatar, og en seiersprosent på 33, ikke er så betryggende. Så ser jeg Bruce har meldt sitt eget kandidatur. DER kjenner jeg at jeg er litt skeptisk.

Re: Manchester Uniteds neste manager

245
Blodfink skrev: 23 nov 2021, 00:13 Artig da, managerløse United vinner alt, revolusjonerer fotballen..
Eg må seia at eg har ledd litt av denne dei siste dagane, @Blodfink , og støtter sjølvsagt dette forslaget dersom det er gjennomførbart. Det hadde jo vore ganske så feitt med flat struktur og totalt anarki. Det neste bør i så fall vera at pengesirkuset forsvinn frå fotballen, men det skjer nok dessverre heller ikkje med det fyrste.

Men ja, ufatteleg trist med Solskjær. Eg var aldri for å erstatta Solskjær med Pochettino mens han framleis var United-manager, men no når han er ferdig, ser eg på Poch som det kanskje tryggaste og mest realistiske valet. Ten Hag er sjølvsagt spennande, men kanskje litt meir risikabelt? Ellers har eg sans for Potter, men det er eit stort steg frå vesle Brighton til Manchester United. Vanskeleg dilemma det her, for eg har ei kjensle av at det kan gå begge vegar nesten uansett kven som vert tilsett. Så lenge det ikkje vert Zidane eller Rodgers, er eg relativt nøgd. Og glad det ikkje vart Conte; fyren verker rett og slett slitsam.

Re: Manchester Uniteds neste manager

246
Dersom en skal tro på lista over de fem kandidatene til jobben, synes jeg det ser ut som om det faktisk er noen med fotballkunnskap som står bak - og ikke Woodward. Murthough/Fletcher?
Ikke de mest spektakulære navnene, men stort sett veldig solide og mer eller mindre tilgjengelige.
Spørsmålet er jo hvorvidt noen av dem er såpass «uegoistiske» at de sier seg villig til å sitte bare noen måneder? Gulrota er vel eventuell fast ansettelse dersom det går virkelig bra…

Re: Manchester Uniteds neste manager

247
Salte25 skrev:24 nov 2021, 22:34 Eg må seia at eg har ledd litt av denne dei siste dagane, @Blodfink , og støtter sjølvsagt dette forslaget dersom det er gjennomførbart. Det hadde jo vore ganske så feitt med flat struktur og totalt anarki. Det neste bør i så fall vera at pengesirkuset forsvinn frå fotballen, men det skjer nok dessverre heller ikkje med det fyrste.
Måtte også le av den der, hadde vært litt av en revolusjon og romantisk historie. Kan jo også prøve oss på drafting i PL. Men for å starte litt forsiktig, for å sjekke om ideen slår an, er det sikkert best med et prøveprosjekt. Tilfeldig valgt selvsagt, men hvert lag i PL kan jo velge en spiller fra Liverpool og så ser vi hvordan det går?

Re: Manchester Uniteds neste manager

248
Etter rykter å dømme har snart United ringt rundt til halve verdens befolkning for å høre om de kunne være interessert i å ta over som manager frem til sommeren...ikke bli overrasket om dere får en henvendelse...Kaos i Manchester United? ikke tale om...Tipper de får inn en med helt andre fotballpreferanser enn den de ansetter til sommeren...

Re: Manchester Uniteds neste manager

250
Har alle disse takket nei til United da @Vidar Dale Fjeld , @Otac
Spennende hvis dere har inside information om slike ting.
Jeg synes det høres greit ut å sondere terrenget jeg og høre om evn planer for resten av sesongen. Vi er jo ikke engang 1/3 inn i den. Men det ser mørkt ut for klubben hvis deres informasjon om at alle har takket nei etter å ha snakket med United.

Re: Manchester Uniteds neste manager

253
😁@PAK.

Det må innrømmes at Joel, Avvy, Ed og Richard ble skeptiske da jeg insisterte på å få med meg Kidd, Whiteside og Keane.
Keane som innpisker i garderoben.
Whiteside hjelper Keane, samt at Norm ville blitt trener teamets link direkte til hardcore fansen.
Og Kidd som sjakk hjernen på taktikk tavla.
Selv skulle jeg bidra som historie forteller på sengekanten til laget på Lowry.

Brødrene Glazer var dog livredde for Keane og Big Norm.
Dessuten hadde ingen av dem noengang hørt om Brian Kidd.
😆😀
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000
Svar

Gå tilbake til «Generelt United»