Re: Ryktetråd 2021

455
Det er kanskje på tide med en ny ryktetråd for 2022, men leser at Mourinho er interessert i å hente Dalot til AS Roma. Jeg håper portugiseren får litt spilletid på backen vår denne sesongen og forhåpentligvis får han tillit fra start allerede i kveld mot West Ham. AWB er ikke SÅ bra at Dalot skal sitte på benken i hver eneste match..

Jeg leser også at United skal være villige til å la Martial gå om det kommer et bra bud i januar - og det er nok det beste for både klubben og spilleren selv.

Re: Ryktetråd 2021

456
Lingard skrev:22 sep 2021, 11:48 Jeg leser også at United skal være villige til å la Martial gå om det kommer et bra bud i januar - og det er nok det beste for både klubben og spilleren selv.
Tchouameni i retur fra Monaco, om Martial skulle ville det? Da har vi en jordfreser på midten. Flere som ønsker han da...Et billig alternativ er Mady Camara, ser bra ut. (Olympiacos) 24 år. Er faktisk i ryktespalten hos Transfermarkt, Aguibo Camara også faktisk, 20 år, samme klubb.
LUHG!

Re: Ryktetråd 2021

457
Så Nations League finalen og ble imponert over Tchouameni.
Husker at han har blitt nevnt tidligere, vet ikke prisen for han heller, men tenker nok det er overkommelig.
Kanskje greit å prøve nå, før han koster 2-3 milliarder :|

Re: Ryktetråd 2021

458
RedTrafford skrev: 14 okt 2021, 21:23 Så Nations League finalen og ble imponert over Tchouameni.
Han gjorde absolutt ein god figur i den kampen. Ikkje minst dekka han svære rom bak og ved sida av Pogba, og er dermed ein spelartype vi kunne trenge. Eg las ei vurdering av Tchouameni der han blei samanlikna med Sérgio Busquets, etter mi meining den beste defensive midtbanespelaren dei siste sesongane. Tchouameni blir skildra som blant dei beste i Ligue 1 på tacklingar, press, posisjonering, interceptions og duellstyrke. I tillegg er han trygg med ballen. Eg har dessverre sett for lite av spelaren til å uttale meg bastant, men han verkar å vere rett mann for oss. Berre ikkje forvent at Martial går motsatt veg😏

Re: Ryktetråd 2021

459
Har sett flere rykter om Insigne fra Napoli. God spiller han, men virker helt usannsynlig for meg. Enda en venstrekant, liksom, når vi allerede har både Rashford og Sancho (pluss Martial og til og med Lingard i en knipe) som kan spille der?
Svar

Gå tilbake til «Overganger og rykter»