Re: Liverpool

211
Kan fort være en sammenheng. Fergie var vel ikke alltid trivelig med reporterne etter tap han heller.

Re: Liverpool

212
Det kan så vere, men eg synest det er latterleg at Mourinho blir stempla som bitter, småleg og paranoid, mens Sutrekloppen visstnok er sjarmerande, folkeleg og entusiastisk.

Re: Liverpool

213
Jeg tror problemet med Mourinho var at han sluttet å vinne ting. Og da blir det ikke helt det samme. Det var langt mer akseptabelt (ja, nesten litt sjarmerende) at han var grinete når han tok troféer, tenker jeg.

Re: Liverpool

214
Felles for hele den gjengen er at de er sjarmiser når de vinner og utålelige når de taper. Så bestemmer resultatene hva hovedinntrykket blir.

Re: Liverpool

216
Men hadde han vært vår og tatt oss til CL seier og seriemesterskap så hadde vi kanskje syns han var pittelitt mer sjarmerende? ;)

Re: Liverpool

217
Pwint skrev: 08 nov 2021, 17:50 Men hadde han vært vår og tatt oss til CL seier og seriemesterskap så hadde vi kanskje syns han var pittelitt mer sjarmerende? ;)
Mulig😂 Men eg trur dei pseudo-maskuline parringsropa og tilgjorte sprella hadde vorte pinlege i lengden. Eg er større fan av klokkestirring og intense blikk fulle av indignasjon og harme😅

Re: Liverpool

218
Ja, iskaldt blikk, armene i kors og no comment er litt stiligere enn tysk aksent i fistel og klaging på alle rundt seg. 😂

Re: Liverpool

220
En annen ting jeg synes det er enda mer utrolig at Klopp får lov til å holde på med, er denne konstante klagingen til 4. dommer.
Er jo i øret på vedkommende konstant gjennom 90 minutter.
  • Siter
  • Lik ( ) login to like this post
  • Innlegget er likt av: Pancho P, Belfastboy, Blodfink, Pwint, Canto, JørgenT, RedTrafford

Re: Liverpool

223
Dette er nok ikke Liverpools skyld.
Noen andre som skal ha skylda her (også).
Liverpool, gjør aldri noe feil - This means more -.
De er så spesielle, er unntatt fra regler for andre klubber.
🤮
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000

Re: Liverpool

224
Det andre klubbene reagerer på er at de har fått avslag om utsettelse. Hvis jeg har forstått det rett. Men som @Pink Final sier. Det er nok ikke Liverpool sin feil 😊
Sist redigert av Buchan den 11 jan 2022, 00:17, redigert 1 gang totalt.
Svar

Gå tilbake til «Klubbtråder»