Re: Newcastle

48
messilingard skrev: 08 okt 2021, 12:27 @Otac I min verden så er det forskjell på drit og drap.
I min også.

Følger man pengene til Glazers langt nok, so er der nok meir enn berre drit , trur eg.

Re: Newcastle

49
Steinar Stenseth skrev: 08 okt 2021, 12:12
aregran skrev:08 okt 2021, 11:55 Får ikke åpnet artikkelen. Er shitty etterforsket for flere brudd på FFP enn de som de slapp unna med i forrige runde?
Prøv denne?
https://www.manchestereveningnews.co.uk ... l-21099069

De har vært under en egen etterforskning av PL de siste årene, ja. Den de slapp unna med var fra UEFA..
Interessant.

Re: Newcastle

50
@Mcilroy , spørsmålet ditt til meg er i grunn bare usaklig, og fortjener intet svar. Jeg har sagt det jeg har å si om dette. Jeg tenkte å unnlate å blande meg inn i diskusjonen, men gjorde det. Det jeg har skrevet står jeg for. Så kan man tolke det dit man vil. Hadde dette vært et forum jeg ønsket å bruke for å diskutere overgrep, tortur og brudd på menneskerettigheter, så kunne jeg satt i gang med mang en historie fra en haug land. Men det gjør jeg ikke her på Unitedforum. En slik debatt krever ganske mye mtp historisk kunnskap, koalisjoner, hemmelige avtaler osv. Det krever lesning av dokumenter i 1000-tall osv. Som @Pancho P vel nevnte, lista over Saudis samarbeidspartnere er lang, bl.a. Norge. Skal man virkelig ta Saudi, må man vel også ta Norge. Jeg synes bare det er fryktelig unyansert og litt enkelt hele opplegget rundt politisk debatt stort sett.

Jeg skreiv til @Pancho P at det er fair å være uenige, jeg respekterer ulike meninger her. Ingen store issues for min del.
LUHG!

Re: Newcastle

51
Tenker at noen bør minne på at United har mottatt penger ved flere anledninger fra statseide aktører fra Saudi-Arabia(siden 2008). Men det var vel greit så lenge pengene gikk til å kjøpe superstjerner til egen klubb..?

Re: Newcastle

53
Samme her @pixma.
Sitter med en følelse av at de tilbyr Barcelona summer den konkurstruede klubben ikke kan si nei til for en spiller eller to.
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000

Re: Newcastle

54
Et spørsmål til alle dere som mener at alle andre er så mye verre enn United. Hva vet dere om alle probuktene som United selger, hvilke lavkostland lager de, hvordan er arbeidsforholdene og hvor mange er barnearbeidere? Moralens voktere...det er unitedfansen det...

Re: Newcastle

55
Det er vel ingen som mener at United er bedre enn alle andre @Vidar Dale Fjeld. Det er vel heller motsatt blant norske supportere. Ser ut som om de fleste er enige med deg, United er verst når det gjelder ALT. Men hva synes du om oppkjøpet til Newcastle da? Denne tråden handler vel om Newcastle? Eller skal alle trådene her inne, som artiklene på united.no, kun handle om å slenge dritt om klubben i vårt hjerte, som vi elsker så ufattelig høyt.....????

Re: Newcastle

56
Om man skal dypdykke ned i hvor pengene kommer fra er det nok mye skittent hos de fleste klubb eiere.
Noen åpenbart verre enn andre,
For min del velger jeg det litt mer overfladiske synet.
Ellers måtte jeg sluttet å følge med på den klubben og det spillet jeg har blitt så glad i.
Om fotball blir (u)seriøs politikk, da gidder jeg ikke mer.
Dette er en frisone for min del.
Lek og moro, om det utvikler seg i retning et politisk maktspill er ikke lenger dette noe for meg.

Men har all respekt for dem som går i dybden på dette, og tar konsekvensene av det man finner ut.
Man bør vel slutte å følge med på PL og United i såfall?

Om dette skal diskuteres videre er vi i feil tråd.
Dette er tråden om Newcastle United.
Ikke om eierne til Manchester klubbene, Chelsea eller andre.

Vi har en egen tråd som heter Tvilsomme eller rett og slett korrupte forhold 😉
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000

Re: Newcastle

57
Mcilroy skrev: 10 okt 2021, 10:19 Det er vel ingen som mener at United er bedre enn alle andre @Vidar Dale Fjeld. Det er vel heller motsatt blant norske supportere. Ser ut som om de fleste er enige med deg, United er verst når det gjelder ALT. Men hva synes du om oppkjøpet til Newcastle da? Denne tråden handler vel om Newcastle? Eller skal alle trådene her inne, som artiklene på united.no, kun handle om å slenge dritt om klubben i vårt hjerte, som vi elsker så ufattelig høyt.....????
At du tillegger andre meninger de ikke har er et gjennomgående tema på dette forumet...ser meg dessverre nødt til å legge deg på ignoreringslisten da du er mye mer opptatt av mannen, kontra "ballen" Hvil i fred.

Re: Newcastle

58
pixma skrev: 10 okt 2021, 08:22 Er mest opptatt av hvem som kommer til Newcastle i januar salget, blir jo direkte en skikkelig artig sak å følge med.
Ryktene flyr, ikke mindre enn 4 United-spillere :hah: Bailly, DvdB, Lingard og Martial...
LUHG!

Re: Newcastle

59
Saudi Arabisk oppkjøp av Newcastle, det tenker jeg kun en ting om: En ny klubb som man kan hate.
Ser det er delte meninger innad hos supporterne der borte. Men om dem som virkelig bryr seg om klubben sin så føler jeg med dem.
Arabere med en ny lekeplass..
:down: Dette ble for automatisk redigert inn i posten for å hindre dobbel post.
De kan få Martial til 100 mill pund :D

Re: Newcastle

60
I mine auge er det eit sjansespel av Newcastle å tilsette Paulo Fonseca som ny manager i situasjonen dei er i. Fonseca er inspirert av Gasperini og hans "høgt press/alle mann i angrep"-filosofi og eg hadde trudd dei ville ha satsa på noko defensivt tryggare for å unngå nedrykk. Fonseca får sikkert det han peikar i transfervindauget, men så spørst det om alle bitane fell på plass før sesongen er omme.
Svar

Gå tilbake til «Klubbtråder»