Victor Lindelöf

1
Lindelöf imponerer om dagen, men jeg synes at det er mer enn bare prestasjonene som fanger oppmerksomheten. Det er engasjementet hans på banen som virkelig imponerer. Måten han engasjerer og kommuniserer med de andre; roser, kjefter, oppildner osv. - akkurat som en kaptein. Og kanskje burde han være nettopp det. Kaptein.

Victor Lindelöf

2
Skal bli spennende å følge svensken resten av sesongen. Jeg synes han startet noe usikkert, men kom seg litt helt på slutten av Mourinho sin tid i klubben. Men han har levert jevnt og bra etter at Solskjær tok over, det samme har egentlig Jones.

Jeg føler meg fortsatt ikke 100 % trygg på Lindelöf, men ting ser mye lysere ut enn hva de gjorde for noen måneder tilbake. Skulle bare ønske at han hadde litt mer tempo i kroppen.

Victor Lindelöf

3
Leverte nok en solid kamp i går. Virker som om det er han som er førstevalget til OGS om dagen. Så får vi håpe Bailly spiller seg opp, de to sammen har alt vi trenger i en stopperduo mener jeg. Lindelöf med god pasningsfot, overblikk og smart. Bailly med duellstyrke og fart.
Ole's at the wheel! :football:

Victor Lindelöf

4
Enig, han har vært strålende siden Ole Gunnar kom til United, og var det også i går. Virker som om han har fått den tryggheten som han trenger, og vi ser at han er rolig trygg med ball også i litt vanskelige situasjoner. Lindelöf var også et av de aller første tegnene på at det skulle bli helt andre tider under OGS. Bare noen minutter ut i første kamp under OGS var han med på angrep, og hadde avslutning på mål. Utenkelig under Mou.

(PS: Må også nevne at Smalling var stor i går)

Victor Lindelöf

8
Mot Inter i går, så var Lindelöf tilbake med samme strategi som han hadde de første kampene under Solskjær. Ikke bare jobber han bra i forsvar, han tar med seg ballen framover og starter angrepet. Liker at han skjærer gjennom midten når muligheten byr seg.

Victor Lindelöf

9
Ja, han har noen styrker der, men redd for at han er litt skadeutsatt, akkurat det er jo som det skal være med United og midtstoppere...Det er vel derfor vi har 6 stk. Stort sett er 4 skadet.
LUHG!

Victor Lindelöf

11
Blodfink skrev: 11 aug 2019, 22:23 han sliter litt synes jeg
Mulig. Selv synes jeg at det var vanskelig å bedømme innsatsen til Lindeløf. Syntes han gjorde det godt, men midtbanen gav han og Maguire dårlig arbeidsforhold med stadig balltap i kritiske posisjoner. Maguire stod godt fram, som var grunnen til at han ble MotM.

Prestasjonene til Lindeløf blir forhåpentligvis bare bedre, og forhåpentligvis har United endelig fått seg sitt faste stopperpar i Lindeløf og Maguire.

Victor Lindelöf

13
Lindelöf er ok pluss, men synes kanskje han får litt vel mye skryt til tider - noe som sikkert mest er et uttrykk for at de andre stopperne har vært så svake. Håper Tuanzebe får noen sjanser i løpet av sesongen også, tror han har minst like stort potensial.

Victor Lindelöf

14
En ret overvurderet spiller, men han gjorde det egentlig fint i går. Men problemet med ham er, at der er en kæmpefejl ventende hele tiden som det var et par gange sidste sæson.

Dog skal siges, at han har lavet kæmpefremskridt siden sin forfærdelige start. Hvis det fortsætter så bliver han snart helt god.

Victor Lindelöf

15
Elkey skrev: 11 aug 2019, 23:21 Mulig. Selv synes jeg at det var vanskelig å bedømme innsatsen til Lindeløf. Syntes han gjorde det godt, men midtbanen gav han og Maguire dårlig arbeidsforhold med stadig balltap i kritiske posisjoner. Maguire stod godt fram, som var grunnen til at han ble MotM.
Enig der, men jeg mener han sliter med å plassere seg i boksen, når det kommer innlegg, han bommer på ett i kampen, fordi han leser spillet litt dårlig. (Min mening). Er også for redd for å bli dratt av, og da blir man dratt av...Dette skjedde også i kampen. Og veldig nærme målet, jeg synes han er altfor enkel.

Men han kan jo heve seg i takt med Maguire. Sjefen sjøl bak der :thumb_up:
LUHG!
Svar

Gå tilbake til «Spillere og ledere»