Re: Ole Gunnar Solskjær

1171
Pancho P skrev:12 okt 2021, 20:07 Uansett korleis ein kombinerer midtbana, føler eg at Pogba er biten som ikkje passar inn i puslespelet.
Han kunne nok ha passet fint i en treer, men ikke i en treer sammen med Bruno, for da blir det fort for offensivt igjen (eventuelt vil Bruno måtte fokusere veldig på det defensive, som vil være en skam rett og slett). Da blir alternativet fort en treer på midten og Bruno som falsk nier bak to vide spisser, som sikkert kan fungere fint det, men da er det plutselig veldig mange offensive spillere på benken i veldig mange kamper. Da blir egentlig eneste måten å få Pogba inn i laget uten at det blir for svekket at det varieres mellom 4-2-3-1, 4-3-3 og 4-3-1-2 sånn at man får brukt alle spillerene der de er best samtidig som man får rotert, men tre forskjellige formasjoner høres ikke helt realistisk ut (selv om det i enkeltkamper kan være aktuelt å variere).

Så, er egentlig enig, finnes egentlig ikke noen god måte å få Pogba fast inn i laget slik som troppen er nå uten at det krasjer med resten av troppen. Med mindre OGS har en eller annen genial plan nå som Doktoren er tilbake.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1172
@Beta Det beste alternativet er kanskje 3-4-1-2, som Frankrike har brukt i det siste. Då er det ikkje nødvendigvis så farleg med Pogba i ein duo sentralt fordi vi vil få meir defensiv styrke med ein ekstra stoppar. Bruno kunne ha spela bak spissane og Luke Shaw hadde fått endå friare tøylar framover. Problemet hadde vore AWB på høgre vingback. Eg trur han er for svak offensivt til å spele i eit slikt system. I tillegg vil mange av dei offensive spelarane våre havne på benken, ikkje minst Jadon Sancho. Med mindre han tar høgre vingbackrolla, noko som er heilt urealistisk.

Hovudinnvendinga mi er at det heile tida blir snakka om å legge til rette for Pogba slik at han får ut potensialet sitt. Om ein må gjere altfor mange kompromiss for å få Pogba til å skinne og vere fornøgd, er det ikkje verdt det i mi bok.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1173
Balanse er et nøkkelord. StatsBomb-artiklene på United.no hvor United sammenlignes med Chelsea, Liverpool og City er interessante og ikke minst enkle å lese. Jeg mener de viser greit hvor skoa trykker for OGS og teamet hans.
LUHG!

Re: Ole Gunnar Solskjær

1174
Der kom J Carragher på banen og sier at de fleste er for snill med OGS, ja mett i ræ.. er de fleste for snill med han. Begynner nesten å synes synd på OGS han får virkelig gjennomgå fra de fleste.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1175
pixma skrev: 14 okt 2021, 11:38 Der kom J Carragher på banen og sier at de fleste er for snill med OGS, ja mett i ræ.. er de fleste for snill med han. Begynner nesten å synes synd på OGS han får virkelig gjennomgå fra de fleste.
Bra det, for da slår Unitedsupportere "ring rundt" OGS.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1177
Pancho P skrev: 14 okt 2021, 17:47 Det er bra at det ikkje var sosiale medier på slutten av 80-talet. Då hadde nok Alex Ferguson vorte pressa ut av klubben før han hadde vunne det første troféet sitt.
Ja 100% sikkert.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1178
@Pancho P og @Pink Final Takk for at dere bidrar med fornuft og kloke innlegg inne på United.no. Det trengs! Jeg har mer eller mindre gitt opp, og kommentarfeltet der gjør meg til tider flau over å være United-fan. Mulig jeg skal bidra litt igjen, men tror jeg holder meg unna kamptråder hvis vi ikke har vunnet 5-0....

Re: Ole Gunnar Solskjær

1179
Takk @Jan Anders.
Jeg skrev jo i august at jeg skulle slutte å skrive der.
Har ikke klart å være konsekvent på det, slik @Pancho P har klart.
Jeg blir også flau over oss United fans kollektivt sett, slik komm feltet til tider fremstår.

Vil understreke at jeg ikke er bedre supporter.
Kanskje motsatt.
Ønsker bare å bidra til at United supportere ikke får det arrogante plastikk stemplet mange gir oss.

Er veldig glad for dette forumet, og den saklige, interessante og kunnskapsrike gjengen som skriver her.
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000

Re: Ole Gunnar Solskjær

1180
Takk for fine ord @Jan Anders, men eg gav opp united.no like etter ligastarten i år. Eg pleide å bruke kommentarfeltet til å komme i stemning før kamp og å komme i humør etter dårlege kampar. No er det stort sett berre syting, klaging og kritikk uansett korleis klubben gjer det. All respekt til dei som orkar å ta diskusjonane på united.no, men eg føler at eg har gått tom for damp.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1183
Men det problemet KAN vel ligge hos deg @Pink Final ?

Eg kan også sjå ei side av dette problemet der eg kan forstå at folk blir dritt lei av at alt tilsynelatande skal være so rosenraudt. Og der spiller redaksjonen i supporterklubben ei rolle også. De sminker ofte sannheita. So kan man bli lei av det som blir opplevd som negativitet da, og slutte og skrive om det. Men det betyr ikkje at de negative tinga har forsvunnet.
Berre tiet(?) i hel?

Re: Ole Gunnar Solskjær

1185
Ryder skrev: 15 okt 2021, 12:22 Her har vi altså noen som synes supporterklubben skriver for positivt, og andre som synes de er for negative.
Det sier meg at de antagelig treffer ganske bra og har en ok balanse i det de gjør.
Nei.
Nokon meiner at supportere skriver for negativt i kommentarfeltet hos supporterklubben, medan eg meiner her at supporterklubben er for positive.
Stor forskjel.
Svar

Gå tilbake til «Spillere og ledere»