Re: Ole Gunnar Solskjær

1366
At teamet til Solskjær ikke er godt nok så vi alle fra start av, med det sagt så kan man ikke unnskylde Solskjær for at han er for dårlig. For han er for dårlig.

Når man så sjeldent som det i går kommer under så mye halvspilt 1.omg så ville alle managere med litt kunnskap gjort et bytte. Nå denne sesongen som vi har ekstra bytter så hadde alle gjort et dobbeltbytte halveis i 1.omg
Gjorde Solskjær dette da ? Neida han satt med armene i kors og så resignert ut.

Man kan skylde på ditt og datt og snakke opp Solskjær med sjokolade til kontordamene osv, men fakta er at han ikke er god nok og ikke er rett mann for klubben vår.
Glory Glory Manchester United!!!!

Re: Ole Gunnar Solskjær

1367
Pwint skrev:25 okt 2021, 09:46 Ryktene vil ha det til at Erik ten Hag og Marc Overmars er på vei til Newcastle.
Bra valg av Newcastle det. Synd for oss.
Tror en som ten Hag kunne passet United. Han får Ajax-spillerne til å jobbe for hverandre 100%.
Ingen tvil om at han er en langt bedre match for oss enn Conte, som jeg anser som en som kan skaffe en tittel, men som kommer på kant med alt og alle rundt seg etter et år eller to.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1368
Å si at en ukjent kar som ten Hag er bedre for oss enn Conte blir bare merkelig å si.

Som alle Ajax managere så gjør de det bare bra i Ajax. Når de prøver seg utenfor Nederland så feiler de. Jeg tviler sterkt på at denne ten Hag vil klare seg bra i PL.

Conte er en vinner og det er hva vi trenger!
Glory Glory Manchester United!!!!

Re: Ole Gunnar Solskjær

1369
Ser på Conte som en kranglefant og en konservativ, gammeldags manager. Tror han hadde ødelagt klubben fortere enn svint.

Modedit: Man trenger ikke sitere innlegget over.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1370
Helt enig, og det er ikke hva United trenger nå.
Nå trenger de en manager som kan videreføre det Solskjær har bygd opp.
Conte blir for meg som å pisse i buksa for å holde varmen - det blir jævlig ubehagelig etter hvert.

Modedit: Se over.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1371
Dummeste jeg har hørt om at han ville ødelagt klubben. Om en klubb får en manager som krangler så blir ikke klubben ødelagt.

Å Solskjær har vært her i 3 år. Ingen identitet på laget. Planløst hele veien. Ikke noe å ta vare på for ikke å hente inn en ny manager.

Om Conte kommer så vet ikke dere noe som helst om han hadde kranglet med alt og alle.

Tror uansett det blir Conte som tar over.

Tiden vil vise :)
Glory Glory Manchester United!!!!

Re: Ole Gunnar Solskjær

1372
Har ikke sett Ajax siden EL finalen mot oss, så må basere meg på andres omtale.
Virker som en som kan passe profilen vår.
Edit: Så dem mot Spurs i CL 2019 kom jeg på.
For meg er det viktig at evt neste manager er en Manchester United manager.
En som i hvert fall tar med seg de tre viktigste arvestoffene i klubben.
Satse på egne unge spillere
Fart i lengderetning med vinger
Angrep er viktigere enn forsvar

Selv Jamie Carragher uttalte at det må være en Manchester United manager.
Det synes jeg Solskjær er.
Men spørsmålet er jo nå om han har tatt oss så langt han makter?
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000

Re: Ole Gunnar Solskjær

1374
OGS opp eit hakk som sportdirektør trur eg hadde vært bra. Men ikkje endå.
Dessuten trur eg kanskje OGS ville ha hatt vansker med å kvitte seg med de noværande trenarane sine, som sportsdirektør.

Conte vil eg ikkje ha. De blir berre ein forlengelse av VanGaal og Mourinho katastrofen.

Ein KAN ikkje lære gamle hunder å slutte å gjøy.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1375
Sorry my language But if you have been a manager for 3 years and used much money to build your own team, you should atleast have a clear plan and style of play,, Ole is good to build a team But that is not good enough because he lacks tactics

Re: Ole Gunnar Solskjær

1376
Jeg skjønner ønsket om å beholde Solskjær og hans tankesett i klubben. Men er samtidig tvilende til om sportsdirektør er riktig stilling. Den handler riktignok om lange linjer og planlegging - men det er jo også en ganske "teknisk" businessjobb der det handler mye om nettverk, forhandlinger med agenter osv. Det er jo ikke så mange sportsdirektører som er prominente eks-spillere. Overmars er et unntak, kommer ikke på så mange flere.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1377
Det blir spennende å se om det skjer noe med Solskjær i nærmeste fremtid eller om styret har tillit til han og at han sitter så lenge det blir topp 4. Man skulle jo tro at de er i ferd med å se etter andre alternativer, men så lenge Solskjær nyter respekt hos spillergruppa så blir han nok sittende.. men gårdagens kamp var helt forferdelig. 3-4 gode minutter, deretter helt svart. Og det verste var at Liverpool ikke var veldig gode, de heller.. men vi var helt krise og da fikk gjestene det veldig enkelt. I tillegg har de for øyeblikket kanskje verdens beste spiller i angrepet.

Solskjær har gjort en veldig god jobb siden han tok over klubben. Conte, som blir hyppig nevnt av flere, er en god manager og han er flink til å få resultater, men personlig håper jeg ikke United går for han, og egentlig tror jeg ikke det heller. Nå kommer det en viktig match mot Spurs på lørdag og jeg regner nesten med at vi starter med samme 11 - for den gjengen har noe å bevise..
:down: Dette ble for automatisk redigert inn i posten for å hindre dobbel post.
Bastian Schweinsteiger sa det fint i går.. før kampen. Eller var det kanskje enda tidligere?

Kopierer noe sitater fra Twitter:
"#mufc are still in progress. Solskjaer keeps mentioning that. It takes too long though for me in my eyes."

"If you compare #mufc's football to other teams like Chelsea, Manchester City, Liverpool or even like Bayern Munich it is not on the same level at the moment."

"If you look at Manchester City or Chelsea and the impact that Tuchel had on them - it was unbelievable. They have a strategy and a DNA. They have more in their game."

Re: Ole Gunnar Solskjær

1378
Pink Final skrev: 25 okt 2021, 08:52 Men, ok.
Jeg følger din tanke her og tenker utenfor boksen.
At Conte rent fotball taktisk er den flinkeste som er ledig nå stemmer nok.
Han ville trolig fått gode resultater med dette laget.
Vil spørre.
Hvordan tror du en evt ansettelse av Conte vil påvirke Mufc på lengre sikt enn 2-3 år?
Jeg tror stikkordet her er "alt til sin tid".

Jeg sliter med å gjenkjenne en konkret kulturbygging og DNA i United. Derfor har jeg (midlertidig) lagt fra meg drømmen om å få inn en bunnsolid ryggrad som takler managerskifter sømløst. Dette er også grunnen til at jeg er skeptisk til en trener som Ten Hag, som så absolutt er en kvalifisert mann med et annet utgangspunkt. Mitt inntrykk av Ajax-trenere generelt er at de løftes frem av det bunnsolide DNA'et som den klubben har, og som aldri vil endre seg. Det er vel kanskje bare Ajax, City og til dels fortsatt Barca av de europeiske "storhetene" som har den strukturen som gjør at valget av den til enhver tid neste treneren nesten blir sekundært.

Dersom du følger premisset mitt (som selvsagt bare er en mening som alle andres), så ser jeg det slik at vi nok vil være veldig avhengig av den riktige treneren til enhver tid. Derfor ga ansettelsen av Solskjær på sett og vis mening i 2019, da laget var tungt og tregt og kanskje litt usexy. Solskjær har jo faktisk røsket opp i dette og fått på plass et spennende mannskap. Dette er den delen av jobben han faktisk har gjort veldig godt.

Men så var det dette med alt til sin tid, da. Slik det står nå, så har jo klubben gjort en reell opprydding i stallen, og nå må man begynne å vinne titler. Da kan jeg ikke se en bedre mann inn enn Conte. Det er slettes ingen garanti for noe som helst, men det er i hvert fall noe som ville ha gitt lavere odds i vårt favør.

Om 2-3 år vil Conte forhåpentligvis ha vunnet oss ligaen, og vi vil være en mer konkurransedyktig klubb. Jeg har ingen tro på at alt vil gå galt internt etter to år med han. Og skulle han gå lei, så er det nok mange som vil ta over trenerstolen hos en regjerende mester. 8-)

Re: Ole Gunnar Solskjær

1379
Harry Greaves skrev: 25 okt 2021, 11:14 Om 2-3 år vil Conte forhåpentligvis ha vunnet oss ligaen, og vi vil være en mer konkurransedyktig klubb. Jeg har ingen tro på at alt vil gå galt internt etter to år med han. Og skulle han gå lei, så er det nok mange som vil ta over trenerstolen hos en regjerende mester. 8-)
Håper du har rett. Jeg frykter det kan bli litt krasj med flere av spillerne, men ikke vet jeg.

Re: Ole Gunnar Solskjær

1380
Altså - ja, det kan det absolutt bli. Men det skal jo godt gjøres å finne en trener som ikke har havnet i disse krasjene. Ferguson krasjet jo med en god del spillere, det samme har Guardiola gjort.

Det er ikke nødvendigvis et usunt tegn at en spiller fryses ut eller havner i klammeri med sjefen. Det er fotballintellektuelle ulikheter inne i bildet, og da risikerer man jo at noen faller utfor.
Svar

Gå tilbake til «Spillere og ledere»