Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

331
Angående Ole og rullering på laget / spilletid for reservene, så var jeg selv veldig kritisk til han her. Men samtidig, han ble i 20/21 sesongen "sviktet" litt for ofte de gangene han faktisk forsøkte på det. Der det beste eksempelet kanskje var tapet mot Sheffield United i Premer League i januar i fjor.

Men forhåpentligvis så blir det lettere å rullere mer på laget under en manager som spiller med en bestemt spillestil, der arbeidsoppgavene er litt mer innødvde/drillede, slik at de utenfor den faste 11ern tydeligere vet hva de skal gjøre.

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

332
Har ingen problemer med dette intervjuet i grunn, og presse-avdelingen i United har jo godkjent at dette skal publiseres skulle man tro. Sånn sett tenker man at klubben har tro på at Ronaldo kan være den som skal samle troppen. De så vel at forsøket med Maguire ble et eneste stort mageplask...Stusset bare på en ting, at Ronaldo ikke virket å huske navnet til Rangnick :hah: Kan også ha sammenheng med at Ronaldo snakker en litt rusten engelsk, med en del glosefeil. Han leter litt etter ordene til tider.

Man får tro at dette kan være en vekker, frykter at det ikke hjelper. Det ser jo ut til at det er litt lite "sammen i krigen" og litt mer "kvar og ein berge sæ". Nå er laget uten Ronaldo på lørdag ser det ut til, mange mener jo at United er bedre uten ham. Så får vi se da. Vi var jo ikke kjempegode uten ham sist, men resultatet var jo greit.

Henderson er den som lekker mest mener Howson i Str. Paddock på. Kan jo stemme. Han er på vei ut av klubben au muligens.
LUHG!

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

334
Forskjellen på oss og City, Liverpool og Chelsea er at i de klubbene så kjøper du enten mentaliteten til laget/manageren eller så har du ingenting i de klubbene å gjøre. Jeg er veldig spent på å se hva Tuchel gjør med Lukaku for eksempel. Klopp, Pep og Tuchel godtar ikke spillere som ikke streber etter perfeksjon. Spør du meg så er mange av våre mette og fornøyde med å oppnå topp 4, spille EL-finale. Jeg syntes ikke det er et positivt tegn at Ronaldo på 36 fremstår som den mest sultne spilleren i troppen.

Forhåpentligvis hjelpe RR sin psykolog med hodet til mange av våre. Rashford for eksempel ser jo regelrett forferdelig ut. Hadde ikke han vært fra Manchester og vært såpass populær så hadde det vært mange som ønsket hans hode på et fat også.
Støtt MUST
LoveUnitedHateGlazers

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

335
Takk for de to videoene over. Jeg har ingen problemer med noe Ronaldo sier der, faktisk godt å se en spiller som er litt mer direkte enn de vanlige PR-frasene vi alle har hørt 300 ganger før. Derfor jeg har likt noen av intervjuene med Shaw og DDG også. Vi trenger flere spillere som Ronaldo, med den mentaliteten, ikke færre. Joda, han er 36 år gammel og ingen unghingst lenger, men det er nettopp den never-say-die holdningen som er en essensiell grunn til at han fortsatt er en fantastisk spiller.

Synes jeg allerede har mast eller klaget om det flere ganger, men synes det er helt utrolig (nå er jeg diplomatisk her) at spillere på Manchester United kan gå ut på den banen og IKKE gi 100%. Vi er ikke blinde, vi ser det. Både Ronaldo og Shaw er inne på det. Mentalitet, aggressivitet, raskt i press, den indre drivkraften om å være den beste versjonen av deg selv du kan være. Dette har vi mistet etter at Sir Alex ga seg og noen av de spillerne forsvant, som sto for nettopp dette.

Mellom linjene av det Ronaldo sier, så handler ikke dette bare om det som skjer på banen, men ikke minst av den. Hvordan de tar vare på seg selv, ekstra trening, spise riktig, leve riktig, osv. Man trenger ikke å være så ekstrem som Ronaldo, men skal man være en av verdens beste spillere i et av verdens beste lag, så må man leve deretter. Som en toppidrettsutøver. Ikke som en rockestjerne eller surrehue på asosiale medier.

Jeg forstår godt at Ronaldo har blitt sjokkerte av at standardene har falt såpass mye i sin "gamle" klubb. Han er nok ikke vant med det her fra Sir Alex' United, Real Madrid eller Juventus. Han har vunnet alt som er og VET hva som kreves, hva som må til, hva som må ofres. Trist å høre at noen av de andre spillerne ikke er lydhøre på råd som kommer fra en som har gått veien.

Som Shaw også nevnte, kvaliteten er der, det er ikke problemet. Men man må stå samlet og legge ned full innsats. Gjør vi det i et fornuftig system/formasjon, så blir resultatene også bedre. Vi har definitivt ikke dårlige spillere. Det har de vist tidligere under Solskjær. Men vi må bli mer stabile og ikke falle sammen såpass ofte som vi gjør. Så ja, selv om han er en eldre herremann nå og ikke kan spille alt av kamper, så mener jeg helt tydelig at Ronaldo er en del av løsningen, ikke en del av problemet. Det er spillere med hans holdning vi trenger flere av. Samt spillere som er åpne til å lære av ham, Varane, DDG, og andre med de 'riktige' holdningene.
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: messilingard, Steinar Stenseth, Mcilroy, Pink Final, Buchan, Pancho P, Belfastboy, Canto, Blodfink, Cola2

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

336
At det kom et skille med Ronaldo er tydelig.
Kanskje har det ødelagt noe av harmonien i gruppa?
På den annen side setter han en standard de andre spillerne burde leve opp til.
Liker det, som sagt.
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: Buchan, Pancho P, Belfastboy, Canto, Cola2, Blodfink

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

337
@Pink Final, dette er organisasjonskultur fra steinalderen.

Ingen klarer å leve opp til Ronaldos standard. Man må sjå og handtere individene på den måten de best motiveres på.
:down: Dette ble for automatisk redigert inn i posten for å hindre dobbel post.
I 2016 kom Zlatan, han skulle lære de yngre noko om å ta vare på seg sjølv, å prestere og å være ein ressurs i garderoben, spesielt for de yngre. Det hadde vi behov for.

I 2020 kom Cavani, han skulle lære de yngre noko om å ta vare på seg sjølv, å prestere og å være ein ressurs i garderoben, spesielt for de yngre. Det hadde vi behov for.

I 2021 kom Ronaldo, han skulle lære de yngre noko om å ta vare på seg sjølv, å prestere og å være ein ressurs i garderoben, spesielt for de yngre. Det hadde vi behov for.

Kanskje vi klarer å kuppe Lewandowski om 2-3-4 år, når Ronaldo har gitt seg, han kan lære de yngre noko om å ta vare på seg sjølv, å prestere og å være ein ressurs i garderoben, spesielt for de yngre. Det har vi behov for..

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

338
Jeg er i utgangspunktet fan av manager posisjonen i britisk fotball.
Ikke diktator typen alà John Bond, men farsfiguren og sjefen, som Alex Ferguson.
Men har det noengang vært feil av trenerne eller spillerne å heve lista for omgivelsene?
alt av krav komme fra managaren?

Kan legge til at jeg følger deg litt på veien med Ronaldo.
At han ble et refleks kjøp da Man City kom på banen.
Men beklager å skrive det - på meg virker det som alt med Ronaldo er feil for deg @Otac.

Jeg tror vi har noen få spillere i troppen som har en mentalitet der de driver seg selv langt forbi komfortsonen.
Ronaldo og de Gea er to av dem.
Kanskje Fred og Jones og et par mann til.
Skulle ønske vi hadde flere av det kalibret.
Det tror jeg Rangnick, Solskjær, Mourinho, van Gaal og Moyes også hadde ønsket seg.
Football Pink Final, Manchester’s saturday Pink - 1904-2000
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: Pancho P, Buchan, Belfastboy, Canto, Pangaea, Blodfink, Mcilroy, Cola2

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

339
@Otac. Organisasjonskultur frå steinalderen? Meiner du å stille krav? Å forvente ein høg standard? Å ha ein intern justis på trening og i kamp der ein krever 100% innsats og profesjonalitet. I så fall ønsker eg meg tilbake til steinalderen.

Eg skal love deg at City, Liverpool og Bayern München stiller krav til spelarane som hadde skremt vettet av mange i United-stallen. Klart spelarane i desse tre klubbane også vert motiverte, men aller mest vert dei motiverte av ein vanvittig vilje til å vinne.

Vi kan diskutere til kyrne kjem heim om Ronaldo stiller krav på ein rett måte, men hovudproblemet til United er at vi har for få med vinnarmentaliteten hans.
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: Pink Final, Buchan, Belfastboy, Canto, Pangaea, Blodfink, Mcilroy, Cola2

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

341
Når Ronaldo kom til United så var det mange ledere i troppen. Og vær du sikker på at han fikk høre det, noe han også sier selv.
Nå er det selvfølgelig forskjell på folk, men ingen ble ha vondt av å høre hvor lista skal ligge.
Problemet med dette laget er at det er for få ledere.
Men jeg har tro på at flere kan stå frem. McTominay, DeGea tror jeg på allerede.
Det er jo en grunn for at RR sa at stod mellom DeGea og Ronaldo, som kaptein når Maguire var skadet.
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: Pancho P, messilingard, Belfastboy, Pink Final, Canto, Blodfink, Mcilroy, Cola2

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

342
Det er kanskje ikkje Ronaldo sin jobb, men det ville naturleg å sjå opp til og å la seg inspirere av ein med hans erfaring og innstilling. Dessutan ser eg få andre vinnarskallar I troppen.

I dei tre andre klubbane eg nemnde er det flust med leiartypar og vinnarskallar. Eg er einig med @Pink Final at det å motivere og å stille krav ikkje nødvendigvis må komme frå manageren eller trenarane. Det må utviklast ein kultur der dette kjem naturleg (jf. Ferguson sine beste lag). Dessverre trur eg mange av spelarane vi har no må skiftast ut om vi skal få etablert denne vinnarkulturen.

Ifølge rapportane var City svært interesserte i ein avdanka 36-åring som forsurar garderober. Lurer på kvifor.
 • Siter
 • Lik ( ) login to like this post
 • Innlegget er likt av: messilingard, Belfastboy, Pink Final, Buchan, Canto, Pangaea, Blodfink, Mcilroy, Cola2

Re: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

345
Han har reagert sånn hver gang han har blitt byttet ut helt siden han var tenåring. Absolutt ingenting å reagere på. Det er bare sånn han er bygd. Han vil alltid være på banen, hvert minutt, hver eneste kamp.
Svar

Gå tilbake til «Spillere og ledere»