Re: Champions League 2021/22

76
@JørgenT Det er et vesentlig poeng. Var ikke oppdatert på hvor omfattende skadesituasjonen deres har vært. Så City-PSG, for å se Poch sin tilnærming i går, men velger som regel Borossia, når United ikke spiller. Ihvertfall med en hvis herremann i front. Jeg har også latt meg imponere av deres innsats i Bondesliga. Hvilket var årsaken til at jeg satte Rose på blokka i utgangspunktet. I tillegg har han gjort det bra med blant annet Leipzig. Jeg putter gladelig Rose tilbake på blokka jeg altså. 👍

Re: Champions League 2021/22

77
pixma skrev: 25 nov 2021, 07:57 Vist det er slik Posh vil styre MU som han gjør med PSG ja det ser det dystert ut for MU vist han er pri nr1, 7 mann bakom ballen 3 mann står å ser på i midtsirkelen, ganske enkelt helt utrolig hvor lite de 3 super gutta rørte på seg i hele kampen.
Jeg tenker mer at dette summerer opp PSG som klubb. Poch kan ikke spille uten milliardinvesteringene til eierne, og han har, tror jeg, ikke annet valg en å satse på sine 7 andre. For meg er dette en innlysende årsak til problemene innad i PSG:

Re: Champions League 2021/22

78
Deler den oppfatningen. Tror rett og slett ikke han har mulighet til annet enn å starte med de tre, noe som betyr at du må forsvare deg med bare sju mann. Ingen av dem tar dueller når ballen klareres langt heller. Det går jo greit det mot svakere lag, men mot lag som City holder det ikke og du blir beleiret.
Nå er heller ikke jeg 100 prosent overbevist om Poch, men vanskelig å dømme ham den ene eller andre veien etter hvordan han leder PSG. Tuchel klarte det heller ikke i lengden.

Re: Champions League 2021/22

79
Hva Poc gjør med PSG er nok ingen målestokk på hva han er god for, hverken den ene eller andre veien.
Kan tenke meg at de alle tre på topp er også managere.

Så sann sett skulle det ikke være noe problem å frigjøre Poc, når de har mange fra før |P
:down: Dette ble for automatisk redigert inn i posten for å hindre dobbel post.
Vanskelig å si hvem som har det siste ordet også tenker jeg.

Re: Champions League 2021/22

80
Canto skrev:25 nov 2021, 12:09 I tillegg har han gjort det bra med blant annet Leipzig. Jeg putter gladelig Rose tilbake på blokka jeg altså.
Du tenker nok på Salzburg her, han var riktignok coach i Lokomotive Leipzig i 12/13, det gikk ikke så bra. Men gjorde det jo bra i Salzburg og Borussia.
LUHG!

Re: Champions League 2021/22

82
Ryder skrev:25 nov 2021, 13:36 Deler den oppfatningen. Tror rett og slett ikke han har mulighet til annet enn å starte med de tre, noe som betyr at du må forsvare deg med bare sju mann. Ingen av dem tar dueller når ballen klareres langt heller. Det går jo greit det mot svakere lag, men mot lag som City holder det ikke og du blir beleiret.
Bra han slipper å bruke Di Maria da vertfall. Ille nok med de tre primadonnaene på topp. Høres sikkert sprøtt ut, men vanligvis vil jeg tro Messi ikke burde spille. Han har ikke vært god på ganske lenge, fra det jeg har sett. Men det er vel kanskje som med Bruno hos oss. Vi vet hva han kan, så derfor har han blitt brukt selv om han ikke har vært i nærheten like god i år. Får håpe det blir et oppsving på både Bruno og resten av gjengen når Rangnick kommer inn og får satt sitt preg på stallen og spillet vårt.
Svar

Gå tilbake til «Internasjonal fotball»