Unitedforum.no - Vilkår for bruk

Hei og velkommen til forumet!

Her på Unitedforum.no håper vi at det kan skapes en plass for norske United fans hvor vi kan diskutere alt som har med United å gjøre.

Foraene våre kjører på phpBB som er en forumløsning som er utgitt under «GNU General Public License v2». phpBB-programvaren gjør det bare mulig med Internett-baserte diskusjoner – phpBB Limited er ikke ansvarlig for hva vi tillater og/eller forbyr som akseptabelt innhold og/eller atferd. Hvis du vil ha mer informasjon om phpBB, kan du se: https://www.phpbb.com/.

Nettikette:
Alle oppfordres til å holde en høflig tone og være snille og greie med hverandre. Det kan være man har forskjellige meninger om saker og ting, men dette kan diskuteres på en saklig måte uten å møtte ty til uhøfligheter eller personangrep. Alle former for diskriminerende, rasistiske, truende osv uttalelser vil bli slått hardt ned på, og man vil få advarsler og kan kunne bli utestengt fra forumet.

Tråder du starter:
Det er bare gøy med mye innhold, og alle oppfordres til å starte eller svare på tråder. Skal man starte en ny tråd må man bruke en beskrivende tittel på tråden.

Spam:
Ikke post samme innlegg flere ganger i forskjellige tråder/forum. Linker til reklame, gambling, kopibeskyttet materiale osv vil bli sensurert.

Innhold:
Dette forumet er et forum for Manchester United fans. Vi skal derfor i all hovedsak diskutere fotballklubben Manchester United. Det finnes diverse andre forum for Film, Tv, sport, gaming osv. Dette er 1000.000000e+0t antipornografisk forum. Dette gjelder også avatarer.

Norsk lov:
Følg norsk lov.

MARTTIPHPBB_USERTOPICCOUNT_TOTAL: